poziek Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Słuchajcie, wyskoczyl mi w vagu błąd: 18047 - Accelerator Position Sensor 1/2 (G79/G185) Implausible signal gdzie to ustrojstwo się znajduje?? dodatkowo czy ktoś z Was wie gdzie znajduje się G83 czyli sensor temperatury w chłodnicy?? za wszelkie info dzięx
pre_pl Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 poziek, z innej wersji Audi ale myśle, że tam trzeba szukac :
poziek Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Opublikowano 7 Listopada 2006 super dzięki !! a jeszcze jak masz dostęp to ten G83 please
pre_pl Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 tamten obrazek jest mało precyzyjny - pochodzi z nowszych Audic. Ale wiadomo gdzie szukać. Tu jest do starszych : Dodatkowo znalazłem taki wątek na forum Tory : Forum Diagtronika
poziek Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Opublikowano 8 Listopada 2006 oki, już śmiga pięknie Pedał w podłoge i ogień !! :twisted: :twisted: pozostaje mi tylko ten czujnik na chłodnicy. Masz jakieś fotki tego może??
Rekomendowane odpowiedzi