marcin j Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 czy mi sie wydaje czy ktos wypadl z listy urodzinowej Właśnie dziś się trochę wkurzyłem bo o 13.00 2 marca, jak na złość, mam poprawke z Socjologii, ale i tak przyjade chociażby o 12 w nocy. Poza tym też zauważyłem , że troche rezygnacji jest, ale może jeszcze się wszystko wyklaruje i będzie git zlocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mel Udall Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam! Chcialem sie upewnic, czy bedzie ktos z VAG'iem na zlocie? Niedawno kupilem, nawet jeszcze nie testowalem - licze, ze ktos mnie wprowadzi, podzieli sie softem itp.. Mysle nawet, ze powinny byc z tego zajecia praktyczne Poza piciem, mam kilka tematow ktore podczas zlotu mam nadzieje zalatwic. Np. "Chiptuning - za i przeciw" - jest jednym z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeryA4 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 rudzielca Vag'iem jak najbardziej mozna potraktowac :twisted: moze to jednak wina drivera bo na kresce jestem "fish" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Np. "Chiptuning - za i przeciw" - jest jednym z nich kreska ze mną :arrowr: dostaniesz w dupe od AFN'a :arrowr: będziesz miał już jedno "za" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Keżor, hmm nie sprawdziles sie ostatnio z krisem wiec cos Ty taki pewny?? :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Podziękowania dla Hugo i Miron78 oraz pozostałych organizatorów. Oglądałem prognozę pogody w TVN i od pierwszego marca w całym kraju ma być słonecznie a temperatura do +10 oC. Oby się sprawdziło :exclaim: oj będziemy dziękować, będziemy :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 czy mi sie wydaje czy ktos wypadl z listy urodzinowej Hogo coś wiesz Ja wiem wszystko Niestey Bratpit odpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja wiem wszystko Niestey Bratpit odpadł no właśnie to zauwazyłem szkoda wielka , a co sie stalo jesli nie poufne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Keżor, hmm nie sprawdziles sie ostatnio z krisem wiec cos Ty taki pewny?? :twisted: :twisted: :twisted: ale krisu ma viruska już i quattro :redface: Niestey Bratpit odpadł wstawmy sie wszyscy za nim u jego pracodawcy i poprosimy go grzecznie ( ) o pozwolenie na wyjazd :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 wstawmy sie wszyscy za nim u jego pracodawcy jeśli to jest piękna blondi ew. brunetka o kręconych włoskach lubiąca się ubierać tak, że zawsze jest mniej niż więcej ciuszków to mogę wykorzystać swój urok osobisty i ją przekonać na swój sposób :twisted: wezmę jeszcze Murzynka, Rexa, Podsiego ..napewno nie odmówi a jak jest to łysiejący pan po trzydziestce to raczej nic nie zwojuje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Podajcie mi numer telefonu, dam go mojej kumpeli z call center:) Ta to każdego przekona:) Szkolona była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Podajcie mi numer telefonu, dam go mojej kumpeli z call center:) Ta to każdego przekona:) hahaha to napewno .. dzwonią takie do mnie to wiem.. sam potem dochodzisz do wniosku że ta rzecz jest Ci potrzebna.. ( chociaż jest ci kompletnie niepotrzebna ) potrafią manipulowac ludźmi ..taka ich praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 rozmawiała taka ze mną raz... ja zacząłem rozmowe ostro (musiałem ją opierdzielić za coś) a skończyłem jak potulny baranek... nawet ją przepraszać chciałem, że wogóle coś chciałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Kolejne 3 osoby odpadły.T-żółw , Karolina i Hhacek.Tak więc jak są jeszcze chętni to zapraszam bo zwolniły siię miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Kolejne 3 osoby odpadły.T-żółw , Karolina i Hhacek.Tak więc jak są jeszcze chętni to zapraszam bo zwolniły siię miejsca co sie qrna dzieje :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 co sie qrna dzieje sam sie zacząłem zastanawiac : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Kolejne 3 osoby odpadły.T-żółw , Karolina i Hhacek.Tak więc jak są jeszcze chętni to zapraszam bo zwolniły siię miejsca co sie qrna dzieje :eek: oby wiecej juz sie tak nie dzialo .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Szkoda bo Zółw daje rade na takich imprezach :frown: no ale widocznie sila wyzsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 216godzin do imprezy ale czad :exclaim: :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 216godzin do imprezy ale czad :exclaim: :exclaim: Zegar bije.Już 214 :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi