Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto może polecić fajne miejsce na urlop z dziećmi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Powoli planuję urlop. Czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce dla rodziny 2+2?? Dzieci w wieku 3lata (bliźniaki). Miejsce MUSI posiadać jakiś placyk zabaw na terenie żeby najmłodszym się nie nudziło. Planuję pojechać na początku czerwca. Z racji szalonych cen raczej odrzucam morze. Myślałem żeby pojechać w Góry Stołowe. Czy ktoś zna jakąś ciekawą kwaterę tam albo jakiś pensjonacik? A może jakieś inne miejsce w PL ??? Z racji słabych finansów zagranica odpada. Z góry dzięki za rady.

Opublikowano

moze bieszczady?

http://rancho.bieszczady24.pl/

czerwiec to chyba poza sezonem,

bylem tam pare lat temu z robactwem, luksusow nie ma ale w miare fajna okolica, dobra baza wypadowa na wycieczki.

zadzwon i sobie sprawdz ceny

Opublikowano

A może Bałtów i Park Jurajski :P

Opublikowano

Mieszkam koło Bałtowa i powiem szczerze, że odpocząć się tam nie da za dużo ludzi, chociaż pooglądać można w pobliżu są też Krzemionki. Ja polecam jezioro Białe w Okunince kolo Włodawy byłem tam już 6 razy i nie wiem czy w tym roku też tam nie pojedziemy:wallbash: woda krystalicznie czysta, w czerwcu pewnie można by się pokąpać. A tak nawiasem mówiąc dzisiaj robiłem rezerwacje domku 2+2 140 pln.

Opublikowano

Jezioro Białe jest fajne jeżeli ktoś lubi rozrywki, dyskoteki itp.... W czerwcu raczej ciężko jeszcze wejść do wody, szczególnie dla dziecka. Byłem z rocznym dzieckiem w Bieszczadach, okolice Soliny. Na kilka dni można zaplanować jakiś plan zwiedzania, tama na Solinie, kolejka wąskotorowa w Cisnej http://kolejka.bieszczady.pl/ , są jeszcze ciekawe ruiny w Zagórzu http://netari.pl/klasztor-w-zagorzu.html

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie. Zarezerwowałem jednak już pensjonacik w Polanicy-Zdrój. Można powiedzieć że trochę w ciemno ale 4 dorosłych z 3 dzieci nie powinno się nudzić ;)

PS. Tą Solinę też poważnie rozważałem...

Opublikowano

Byłem w Kotlinie Kłodzkiej. Polanica Zdrój, Kudowa i Duszniki fajne miejsca :)

Opublikowano

Dorzucam się do prośby, też szukam wakacji dla 2+2 (też bliźnięta 3 lata), z tym że szukam nad morzem- ma ktoś jakieś ciekawe namiary ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano