Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Trasa Nowy Targ- Kościerzyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, to jest A1, przejazd ok 25 zł

Opublikowano

Jest. Z tym tylko ,że od Pruszcza podobne drogi jak od Kopytkowa. Wybór należy do Ciebie ,ale ja nie znam osoby która by jechała z Kościerzyny na Toruń inną drogą jak przez Zblewo ,Skórcz,Kopytkowo lub trochę inaczej po "staremu" Skórcz -Warlubie do A 1 i na Toruń.

Różnica w kilometrach to 142 km licząc w obie strony. Przy rozwiązaniu Autostradą lub skrótem na Zblewo. Dodaj czas i paliwo.

Opublikowano
  • Autor

dzięki koledzy już chyba wszystko wiem kolego janusz_stg masz rację nie ma sensu nadkładać tyle kilometrów jeśli i tak trzeba będzie jechać jeszcze zwykłą drogą sporo km

pozdrowienia dla wszystkich:hi:

Opublikowano
Jest. Z tym tylko ,że od Pruszcza podobne drogi jak od Kopytkowa. Wybór należy do Ciebie ,ale ja nie znam osoby która by jechała z Kościerzyny na Toruń inną drogą jak przez Zblewo ,Skórcz,Kopytkowo lub trochę inaczej po "staremu" Skórcz -Warlubie do A 1 i na Toruń.

Różnica w kilometrach to 142 km licząc w obie strony. Przy rozwiązaniu Autostradą lub skrótem na Zblewo. Dodaj czas i paliwo.

Jeszcze lepiej wychodzi zjazdem na Pelplin.. ,Jabłowo,Starogard,Skarszewy,Nowa Karczma,Kościerzyna,najszybsza i najkrótsza trasa..reszta normalnie jedynka i A1...

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze lepiej wychodzi zjazdem na Pelplin.. ,Jabłowo,Starogard,Skarszewy,Nowa Karczma,Kościerzyna,najszybsza i najkrótsza trasa..reszta normalnie jedynka i A1...

dzięki za informacje już nie potrzebne jestem już po spotkaniu w Lubianie a teraz na imprezce w Szymbarku:banan:

Opublikowano

uwazaj żebyś nie poleciał na ryj w "odwróconym domu" :grin::grin:

Opublikowano
  • Autor
uwazaj żebyś nie poleciał na ryj w "odwróconym domu" :grin::grin:

dobrze że kierunek zwiedzania był najpierw "dom do góry nogami" a później browar wraz z degustacją :drinks: bo gdyby było odwrotnie to różnie mogło się skończyć:decayed:

Opublikowano

mimo ze maja swój browar to piwo oceniam słabo, przede wszystkim za mocno zgazowane :kwasny:

Opublikowano
  • Autor
mimo ze maja swój browar to piwo oceniam słabo, przede wszystkim za mocno zgazowane :kwasny:

nie chcę robić reklamy- antyreklamy ale zdecydowanie wolę Żywiec czy Tyskie ale jak to mówią w życie trzeba wszystkiego spróbować :wink: