janusz_stg Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jest. Z tym tylko ,że od Pruszcza podobne drogi jak od Kopytkowa. Wybór należy do Ciebie ,ale ja nie znam osoby która by jechała z Kościerzyny na Toruń inną drogą jak przez Zblewo ,Skórcz,Kopytkowo lub trochę inaczej po "staremu" Skórcz -Warlubie do A 1 i na Toruń. Różnica w kilometrach to 142 km licząc w obie strony. Przy rozwiązaniu Autostradą lub skrótem na Zblewo. Dodaj czas i paliwo.
Góral65 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dzięki koledzy już chyba wszystko wiem kolego janusz_stg masz rację nie ma sensu nadkładać tyle kilometrów jeśli i tak trzeba będzie jechać jeszcze zwykłą drogą sporo km pozdrowienia dla wszystkich:hi:
GILI Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jest. Z tym tylko ,że od Pruszcza podobne drogi jak od Kopytkowa. Wybór należy do Ciebie ,ale ja nie znam osoby która by jechała z Kościerzyny na Toruń inną drogą jak przez Zblewo ,Skórcz,Kopytkowo lub trochę inaczej po "staremu" Skórcz -Warlubie do A 1 i na Toruń. Różnica w kilometrach to 142 km licząc w obie strony. Przy rozwiązaniu Autostradą lub skrótem na Zblewo. Dodaj czas i paliwo. Jeszcze lepiej wychodzi zjazdem na Pelplin.. ,Jabłowo,Starogard,Skarszewy,Nowa Karczma,Kościerzyna,najszybsza i najkrótsza trasa..reszta normalnie jedynka i A1...
Góral65 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jest. Z tym tylko ,że od Pruszcza podobne drogi jak od Kopytkowa. Wybór należy do Ciebie ,ale ja nie znam osoby która by jechała z Kościerzyny na Toruń inną drogą jak przez Zblewo ,Skórcz,Kopytkowo lub trochę inaczej po "staremu" Skórcz -Warlubie do A 1 i na Toruń. Różnica w kilometrach to 142 km licząc w obie strony. Przy rozwiązaniu Autostradą lub skrótem na Zblewo. Dodaj czas i paliwo. Jeszcze lepiej wychodzi zjazdem na Pelplin.. ,Jabłowo,Starogard,Skarszewy,Nowa Karczma,Kościerzyna,najszybsza i najkrótsza trasa..reszta normalnie jedynka i A1... dzięki za informacje już nie potrzebne jestem już po spotkaniu w Lubianie a teraz na imprezce w Szymbarku:banan:
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 uwazaj żebyś nie poleciał na ryj w "odwróconym domu" :grin:
Góral65 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 uwazaj żebyś nie poleciał na ryj w "odwróconym domu" :grin: dobrze że kierunek zwiedzania był najpierw "dom do góry nogami" a później browar wraz z degustacją bo gdyby było odwrotnie to różnie mogło się skończyć
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mimo ze maja swój browar to piwo oceniam słabo, przede wszystkim za mocno zgazowane
Góral65 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mimo ze maja swój browar to piwo oceniam słabo, przede wszystkim za mocno zgazowane nie chcę robić reklamy- antyreklamy ale zdecydowanie wolę Żywiec czy Tyskie ale jak to mówią w życie trzeba wszystkiego spróbować
Rekomendowane odpowiedzi