Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przegub wewnętrzny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam padł mi przegub wewnętrzny w multi orientujecie się gdzie kupić bo oryginał 1300 zł tak mi powiedzieli w sklepie zamienników raczej nie ma może jakaś używkę jeszcze nie zacząłem tym autem jeździć a już 2 rzeczy do zrobienia sterownik skrzyni i teraz przegub,dobrze ze starą audi nie sprzedałem bo bym teraz płakał same problemy a wydawało się ze będzie wszystko ok .

Opublikowano

a skad Tobie wiadomo ze na 100% padl przegub wewnetrzny ???

Opublikowano
  • Autor

bo mechanik sprawdził a działo się ze samochód bujał na boki przód lewa strona najwięcej robiło się po skręcie guma była walnięta na przegubie ,gdy go odkręcił stwierdził ze jest zepsuty luz skakał w środku wyrobił się tyle wiem no i przy szybkości 100 km trzaskał się rdza w środku takie objawy .

Opublikowano

byly jakies objawy jak przyspieszales od zera ?*

Opublikowano
  • Autor

nie zawsze ale było czuć bujanie przodu z lewej strony ,gdy zdjąłem nogę z gazu to nic się nie działo spokój.

Opublikowano

bujanie ? na boki czy jak ?*

u mnie dzis cos sie zaczelo dziac*

Jak ruszam jest ok a po chwili auta zaczyna wibrowac delikatnie dokad nie odpuszcze gazu*

Opublikowano
  • Autor

na boki i takie miałem odczucia jakby koło było jajowate .

Opublikowano

fabii - popraw temat (AVF). Który rocznik tej A4? Podeślij VIN na pw - znajdę coś...

Jak ruszam jest ok a po chwili auta zaczyna wibrowac delikatnie dokad nie odpuszcze gazu*

Mariusz - potrzebne więcej informacji. W całym zakresie obrotów? W sekwencji to samo? Czekam na pełne sprawozdanie na mejla :wink:

Opublikowano

fabii - popraw temat (AVF). Który rocznik tej A4? Podeślij VIN na pw - znajdę coś...

Mariusz - potrzebne więcej informacji. W całym zakresie obrotów? W sekwencji to samo? Czekam na pełne sprawozdanie na mejla :wink:

Bartek - cale sprawozdanie poszlo na pv*:wink:

fabii*- gdzie robiles te przeguby ?

Mieszkamy chyba blisko siebie i mysle ze mozna by sie umowic -przejedziesz sie i poolukasz bo moze miales to samo co teraz wystepuje u mnie.

Opublikowano
  • Autor

HiRide- Nic jeszcze nie robiłem, rozebrana jest lewa strona i szukam przegubu. Może z Bartkiem dzisiaj coś załatwię, bo u mnie to na 100% przegub.

W jakiej miejscowości mieszkasz?

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

---------- Post dopisany 19-04-2012 at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2012 at 14:30 ----------

Witam żeby kupić ten przegub to masakra są 2 rodzaje i ja mam ten co go nigdzie nie ma, w aso powiedziano mi 2 tyg.czekać nawet używek nie ma a cena szok zrobili samochód a części nie dostaniesz, w moim rejonie tak jak by człowiek mieszkał w afryce .

Opublikowano

Ja jeszcze nie wiem co zrobie.

W sobote chyba zdemontuje przegub wewnetrzny jeden i drugi i zobacze w jakim sa stanie*

Opublikowano
  • Autor

ja teraz wróciłem z Katowic i znalazłem goscia co chandluje czesciami do audi no i przegubami ale tego co ja chce nie ma ,ma podzwonić ale mówi ciężko będzie .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bogdan - serwis miał wysłać przegub wczoraj, dziś lub jutro powinien do Ciebie dotrzeć. Ja odsyłałem półośkę dziś przed 12:00, priorytetem - dlatego liczę, że też na jutro dojdzie. Daj znać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Witam

Bartek dzisiaj dostałem 2 przesyłki mam wszystko dzięki wielkie ,jutro będę to składał jak zrobię napisze ze wszystko gra i hula .Polecam każdemu Bartka bo chłopak ma serce :wink:

pozdrawiam wszystkich .

---------- Post dopisany 02-05-2012 at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2012 at 17:55 ----------

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

dzisiaj założyłem przegub i wszystko gra autko chodzi żadnych wibracji ani drgań ,jeszcze raz Bartek dzięki za pomoc odezwie się na Pw w sprawie skrzyni .

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:

Opublikowano

NP :thumbup1: