adprzemek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, dzisiaj przy okazji walki z połamanymi kabelkami przy drzwiach nasunęło mi się takie pytanie: czy istnieje jakiś mechaniczny sposób zablokowania drzwi w sytuacji gdy elektryka zawiedzie? Pozdrawiam
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy chodziło by o zamknięcie auta kluczykiem:eusathink:
adprzemek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy chodziło by o zamknięcie auta kluczykiem:eusathink: A tylne drzwi, kiedy Ci centralny nie działa..?
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ale central chyba nie ma tu nic wspólnego z elektryką bo działa pneumatycznie chyba że się mylę...
SZYNKAR Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Skoro otwieranie pneumatyczne to odłącz wężyk od zamka i zaślep wężyk zgrabnym koreczkiem. Nie zagniataj bo po miesiącu już się nie odgniecie... MINUS - możliwe że centralny nie dostanie sygnału od zamka i dziwnie zareaguje. np. bardzo długo będzie próbował zamknąć drzwi.
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Skoro otwieranie pneumatyczne to odłącz wężyk od zamka i zaślep wężyk zgrabnym koreczkiem. Nie zagniataj bo po miesiącu już się nie odgniecie...MINUS - możliwe że centralny nie dostanie sygnału od zamka i dziwnie zareaguje. np. bardzo długo będzie próbował zamknąć drzwi. No tak tylko koledze chodzi o to że najpierw trzeba je zamknąć bo nie idzie więc motyw z wężykiem chyba nic tu nie da:kwasny:
adprzemek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale central chyba nie ma tu nic wspólnego z elektryką bo działa pneumatycznie chyba że się mylę... Witam, mylisz się, centralny mam elektryczny...wczoraj złamał mi się przewód masowy w tej harmonijce i straciłem el.szybę i centralny i stąd moje pytanie o zamknięcie tylnych drzwi kiedy elektryka nie działa... Chodziło mi o takie coś: Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi