psychol1986 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam, ostatnio jakiś debil przebił mi nowiutką oponę (1 miesiąc jeżdżoną ) postanowiłem kupić nówkę, opony Pirelli P7. Zakupiłem ale jak się okazało nowa opona ma inny indeks prędkości, mianowicie 3 mają H i 1 ma V. W warsztacie gdzie zmieniałem powiedzieli że może coś się dziać ale sami nie wiedzieli co. I tu mam pytanie czy może coś się dziać? Jak tak to co?
emay Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nic nie może się stać i tak 3 opony mogą max 210 km/h to prędzej trzy by Ci walnęły niż ta z V.
psychol1986 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tak jak myślałem, ale Ci kolesie zasiali we mnie nutkę wątpliwości . Mówili że niby inne materiały są użyte itp, ale nawet to powinny byc mocniejsze niż ta z V. Zresztą na naszych polskich drogach rzadko da rade jechać 200 km/h
mati465 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 fakt po naszych drogach to juz prawie wogole nie da sie jezdzic hahahah
Rekomendowane odpowiedzi