Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Spryskiwacz tylny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam mały problemik,otóż zachciało mi się regulacji tylnego spryskiwacza na szybę w Avancie co w zasadzie się nie reguluje (teraz to wiem) i połamałem taki mały gwincik co wylatuje z tego woda,i teraz nie wiem czy można coś takiego kupić osobno(czy da się to jakoś teraz wyciągnąć)czy muszę coś w całości wymienić?.

Pozdro

Opublikowano

Z tego co wiem to możesz kupić samą rurkę , :)

Opublikowano

kolego - opisz dokladnie albo wklej zdjatko - polamales albo dysze spryskiwacza (czarny plastik z metalowa kulka z dziurka albo sama rurke zasilajaca) jedno jak i drugie mozna dostac bez problemu. ja ostatnio za nowa dysze spryskiwacza zaplacilem miedzy 10 a 20 zl - nie pamietam dokladnie. co do regulacji to wszystko sie reguluje tylko z czuciem i wczesniejszym obejrzeniu elementu. jak sie dostac do calosci mechanizmu i naprawic bylo w dziale warsztat zrob to sam - naprawa wycieraczki w avancie!! nie martw sie kazdemu z nas sie to zdarza - jak zaczynasz rezac to wiory leca!! :>

Opublikowano

Yhy To dzięki za otuchę nie miał bym tego problemu jak bym był w Polsce to nie zawracał bym gitarę tylko od razu motoryzacyjny,A w Irlandii w sklepie to oni pewnie sami nie wiedzą.Dzięki Pozdrawiam

Opublikowano

podpytaj dalej - kazda czesc ma swoj numer - dysza do spryskiwacza tez niech ktos ci w etce sprawdzi i idziesz z gotowym numerem i tylko sobie sprawdzisz co to jest!!

Opublikowano

a mi wogóle nie pryska z tyłu ;/ ale silniczek chodzi :mysli: :mysli: