Savo Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 Na wstępie zaznaczę że przejrzałem wszystkie dostępne tematy o tylnej kanapie w b5, lecz nie znalazłem dokłądnie odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie mam audi z 2000r i kanape niedzieloną czyli ze sciana grodziową. Zakupiłem tylna kanape z 1 lifta - dzieloną ... i pytanie, bo wiem że wszystko idzie zrobić. Czy mogę tak normalnie sobie uciąć tylną scianę grodziową pod te fotele ? czy nie bedzie zadnych skutków ubocznych ? ... może tylna półka od głosników bedzie sie uginać ? ... Ktoś poisiada jakąś fotorelacje jak najprosciej to przerobić? pozdrawiam ---------- Post dopisany 06-05-2012 at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2012 at 20:04 ---------- Temat rozwiązany, można zamknąć. ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- Temat rozwiązany, można zamknąć.
marjon Opublikowano 6 Maja 2012 Opublikowano 6 Maja 2012 zadnych efektow ubocznych http://a4-klub.pl/showthread.php?181301-B5-AFN-Wymiana-tylnej-kanapy-na-sk%B3adan%B1:hi:
Rekomendowane odpowiedzi