Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to chyba lepiej kupic i wlaz do pistoletu, skoro bedzie OK a jednak w tej samej cenie jest o 100ml wiecej ;)

Ktos moze sie wypowiedziec czy na 4 felgi starczyla mu jedna taka puszka 429ml ? Czy nie ma szans?

No i czy sciagal opone, bo to tez dodatkowa robota jesli trzeba... no ale oczywiscie do zrobienia :)

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

Znalazlem ta koncowke-pistolet na spray: http://www.masterpart.pl/advanced_search_result.php?uni=1&categories_id=155

Opublikowano

opony nie trzeba sciagac wystarczy ze dobrze okleisz obok rantu :)

i z tego co czytalem to 2 puszki po 300 ml na 4 kola choc smiem twierdzic ze wszystko kwestia tego ile warstw kladziesz to raz a dwa jaki masz skil w malowaniu

i mysleniu :) przy malowaniu :) chodzi mi o jak najmniejsza marnacje towaru :) tak czy siak wydaje mi sie ze pistol bedzie bardziej oszczedny niz spray taki w puszcze z koncowka

wiec uwazam ze 429 ml powinno styknac :) choc moge sie mylic ;) nie robilem u siebie :)

Opublikowano
  • Autor

tu koleś maluje golfa juz na 4-5 warstw, bo prześwituje, ale nie zmienia to faktu, że po takim zabiegu rozwala suty:decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=P7uT4dTMUEA&feature=g-vrec

i jak widać nie jest chyba tak łatwo to zniszczyć/zerwać:

http://www.youtube.com/watch?v=hq1lOyFCqEQ&feature=related

Opublikowano

nom urywa suty :D

szkoda ze w polsce licza sobie 2 krotna cene amerykanska :) hyh ;)

im wiecej warstw sie polozy tym grubsza warstwa tym pozniej latwiej zdjac z jednego kawalka ;)

ale to wszystko kwestia pewnie sprzetu i umiejetnosci ja u siebie lustra malowalem na 1 warstwe plus male dopryski

na lustrach nie widac poprawek i nie ma zadnych przeswitow takze mozna :)

Opublikowano

Po kilku dniach na słońcu pewnie ładnie to przylgnie i ciężko zerwać a ten golfik wyszedł mega spoko:jerk:

Opublikowano
  • Autor

ja już nie mogę się doczekać, aż dostanę puchę z tym ustrojstwem:decayed: tutaj jeszcze jakieś filmidła jak ludzie robią różne strajpsy na maskach:decayed:

ale z tym skalpelem to bym był raczej ostrożny bo można sobie nieźle autko porysować...

Opublikowano

coś czuję, że moje F-150 też przyjmie coś z PlastiDip'a, myślę nad 50/50

Opublikowano
  • Autor

Plasti Dip + 50/50? o co kaman?:decayed:

Opublikowano

np dół auta czarny a góra normalna

9cb5f1858e3c3f30.jpg

Opublikowano
  • Autor

o ja niedoedukowany:decayed: no w sumie nie jest to głupie rozwiązanie przy tego typu furce:decayed:

Opublikowano

to Twoja furka ? :kox:

Opublikowano

mam taką ale nie na air ride i wiśnia metallic

Opublikowano

hehe elegancko :) macik bedzie pasowal jak ta lala :):naughty:

Opublikowano
  • Autor

bedzie wygladal grubo przy wisience:kox:

Opublikowano

ew. maskę i dach dać w czarny mat a dół na wiśniowy połysk, ciekawe jak by to wyszło

---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

607da9e917dc3c37.jpg

coś w ten deseń jak to pomarańczowe ew. srebrne w tle

---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ----------

Opublikowano
  • Autor

pomaranczowe lepsze, w tym srebrnym za duzy luk jest przy masce (tej czarnej warstwy) i moim zdaniem psuje efekt, a w pomaranczowym prawie go nie widac... zreszta, jak Ci sie znudzi to pazurkami pyk i malowanie od nowa:decayed:

Opublikowano

wszystko kwestia biusto ;) i gustu :D a o gustach sie nie dyskutuje :):decayed:

Opublikowano

coś się wymyśli, pośpiechu nie ma

Opublikowano

a ja wlasnie wpadlem na pomysl ze dipem mozna zregenerowac chyba dosc trwale wlacznikl swiatel :D

Mariuszgierz :) ogarniamy temat ?? :D

Opublikowano

Dip nie nadaje się na elementy typu guziki, włączniki itp. zostają ślady na nim od razu