Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz ciotkę w USA to dziękuj bogu :) ja nie mam :/

Opublikowano

Original Plasti Dip Flüssiggummi in Nordwestmecklenburg - Landkreis - Selmsdorf | Autoteile & Reifen | eBay Kleinanzeigen

a tu mam z Niemiec i mają dostępne rożne wielkości opakowań

214 ml, 429 ml, 3,78 l (płyn)

311 ml (spray)

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

Original Plasti Dip Flüssiggummi in Nordwestmecklenburg - Landkreis - Selmsdorf | Autoteile & Reifen | eBay Kleinanzeigen

a tu mam z Niemiec i mają dostępne rożne wielkości opakowań

214 ml, 429 ml, 3,78 l (płyn)

311 ml (spray)

Opublikowano

Heheh, to co na plastidip.pl kosztuje 59 zl gosc goni za 73 zl i jeszcze drozsza przesylka (ale kurierem) no i 2 osoby juz kupily. Nic tylko wystawiac za 65 :D

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

Ajj zapomnialem ze te 59 to bez VAT. Dodajac VAT wychodzi tyle samo, czyli 73 zl

Opublikowano

59 na plastidip pl to cena nett :) tak samo jak kurier jest w netto :) nie napisali tego nigdzie dowiaduje sie czlowiek przy zamowieniu :)

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

no wlasnie ;)

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

no wlasnie ;)

Opublikowano

a inny gość ma niby 16 kolorów do wyboru

kolory są satynowe i matowe, ale jest jakiś lakier co nadaje połysk

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

a inny gość ma niby 16 kolorów do wyboru

kolory są satynowe i matowe, ale jest jakiś lakier co nadaje połysk

Opublikowano

no to normalnie kladziesz mat a innym robisz polysk na dipie jest to samo :)

Opublikowano
już na allegro ktoś wystawił, ale w sprayu

Plastidip plasti dip czarny lakier do felg spray (2364961554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja siedze w Niemczech i moglbym to kupic i przywiesc,ale widze ze ie calkowicie nie oplaca. Przy obecnej cenie euro to wychodzi 68 zl plus przesylka ok 4-5 euro wiec nawet drozej jak na allegro. Nic tylko sprowadzic ze stanow samemu...:kwasny:

Co do mojego wczesniejszego posta to macie jakies propozycje??:wink:

Opublikowano

walnij auto w biały mat i będzie cool, nowe mietki za setki tys ojro mają biały mat więc będziesz na czasie

Opublikowano

heh bialy mat sie robi wieksza kosa niz czarny mat :D

Opublikowano

czarny wyszczupla a biały powiększa :) trzeba być trendy :)

Opublikowano

czego to ludzie nie wymyslą.. za***ista sprawa!! Kolorów troche mało i pewnie wszystkie matowe.Tak czy siak swietna alternatywa dla oklejania czy malowania.

Opublikowano

No wcześniej pisałem w Niemczech ktoś ma w 16 kolorach, więc jest w czym przebierać

Opublikowano
  • Autor

ja to bym sobie czerwony krwisty mat zapodal z czarnymi lakierowanymi dodatkami:decayed:

Opublikowano

Caly samochod malowac to nie bardzo mi sie usmiecha, a zrobic cos co bedzie wialo remiza, to lepiej zostawic tak jak jest. Co prawda czarny mat na masce i dachu by sie przydal... - nie bylo by odpryskow od kamieni bo taka gruma zawsze chroni lakier, wiec tez poza estetycznymi walorami sa tez praktyczne :wink: tylko pasowaloby to zrobic z glowa i w dobrym stylu.

Wszelkie pomysly mile widziane... :decayed:

Opublikowano

jesli masz odpryski na masce nie kladz na to plastidipa bo bedzie diiiipa

w sensie nie pokryje on odpryskow bedzie je widac no chyba ze polozysz 10 warstw a zakladam ze nie o to chodzi :)

Opublikowano

Wszystkie odpryski mialem nie dawno robione u lakiernika,zeby nie "chrumkala" mi rdza na samochodzie :grin: wiec maska jest gladka i mysle ze moznaby smialo nakladac mat ;) myslicie ze bedzie to przyjemnie wygladac??

Opublikowano
  • Autor

jak najbardziej, ale faktycznie warto zrobic wszystkie miejsca gdzie masz uszkodzony lakier.

Opublikowano

Chyba sie skusze w najblizszym czasie na matowa maske z dachem :decayed: zastanawiam sie tylko czy przedni grill maski, znaczek i relingi rowniez malowac w mat, czy zostawic taki jaki jest.... ??

Opublikowano

maluj

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

:naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

:naughty::naughty::naughty:

ja tez po malutku ogarniam ;) jeszcze relingi dach i maska :)

ja tez po malutku ogarniam ;) jeszcze relingi dach i maska :)

Opublikowano

musze sie zastanowic, bo podoba mi sie moj popielaty grill od S-line i troche szkoda mi go zamalowywac, a relingow uzywam w zimie na bagaznik na narty i trumne, wiec boje sie ze sie to zedrze po przymocowaniu tego bagaznika....

jak zrobisz to wrzuc jakies foto jak to wyglada ;)