Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Potrzebny wsad do licznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. bardzo potrzebuje waszej pomocy,poszukuje wsadu do swojego licznika 8PO 920 981B licznik VDO H800410 a problem jest taki ze moj licznik to wersja angielska i potrzebuje wsadu (softu) z wersji europejskiej żeby pasował do mojego licznika,moze kos sie orientuje z was gdzie cos takiego można zdobyć ,jakieś stronki,mój elektryk jak tylko mu dostarczę ten soft postara mi sie zmienić go,bo licznik ma wstawiono tarczke europejsko i są złe wskazania prędkości,jeszcze raz bardzo proszę o pomoc może ktoś przerabiał z was ten sam problem u siebie.... Pozdrawiam

Opublikowano

Życzę powodzenia z tym licznikiem Fujitsu.

Opublikowano

to znaczy ze nie ma szans przerobic nic w tym liczniku jest tak skomplikowany ,bo ja sie nie znam..

Opublikowano

Kłopoty są chociażby z jego cofnięciem a co dopiero jakieś kombinacje.

Jak masz go na straty, to możesz kombinować z podmianą wsadów.

Opublikowano

ja nie chce go cofac tylko chce w jakis sposob go przekodowac albo zmienic wsad zeby zaczol naliczac dobrze predkosc , widze ze masz jakos wiedze na temat licznikow,to mowisz ze raczej nie da sie nic z nim zrobic pewnie bede musial kupic drugi licznik w wersji europejskiej...?

Opublikowano

CarProg może wszystko:)nie tania zabawka ale z tym sobie poradzi bez problemu

Opublikowano

Tak tylko kosztuje ponad 2 tys. i dla jednego licznika nie wiem czy jest sens kupować :wink:

Opublikowano

moj elektryk ma jakis do tego sprzet ale co z tego jak nie ma wsadu do mojego licznika bo, w tym zadupiu co mieszkamy jest tylko jeden taki samochod i on nie ma dojscia do tego zeby ten wsad nawet komus skopiowac,powiedzial ze jak znajde wsad to on mi go go wgra no i tu sie zaczynajo schody bo nigdzie nie moge go zdobyc...:(

Opublikowano
CarProg może wszystko:)nie tania zabawka ale z tym sobie poradzi bez problemu

Taaa. To spróbuj sobie skopiować immobilizer w RB8.

Opublikowano

kolega z Daleszyc to zrobił:)nie wiem jak ale zrobił!!!i zajęło mu to nie całe 10 min!