marcin.rod Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Witam Trzy miesiące temu miałem wymienionego pompowtryska i mechanik powiedział że auto szarpie przy przyśpieszaniu bo w głowicy jest wyrobione jedno gniazdo. Dałem głowicę do zrobienia poskładałem i dalej szarpie ;/ Może mi ktoś pomóc, co może być przyczyną?
Malinek110 Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Na początek poszukaj po forum informacji na temat sprawdzania kondycji pompowtrysków jak i sprawdzania konta synchronizacji.
adrian998998 Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Masz mozliwosc zrobienia logow podczas szarpania? Filtry wymieniales? moze paliwa brakuje i dlatego. wiele przyczyn moze byc ze bedzie szarpal Tobie.
hornet Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 szarpie przy ruszaniu czy przy przyspieszaniu ?? Obroty falują ?
marcin.rod Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Nie mam możliwości zrobienia logów ;/ filtry wymieniłem, a paliwo jest i dochodzi. Szarpie przy przyspieszaniu, a najbardziej to wtedy gdy mu dam wraz dużo gazu, a obroty nie falują. ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Nie mam możliwości zrobienia logów ;/ filtry wymieniłem, a paliwo jest i dochodzi. Szarpie przy przyspieszaniu, a najbardziej to wtedy gdy mu dam wraz dużo gazu, a obroty nie falują.
SotoM Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 koles w sharanie tez tak miał - wymienil 2mas i nowe sprzeglo i ma z bani. pompek sie nawymieniał nazamieniał ,naregulował, rozrzadu sie na regulował. na wymieniał czujników dobrych na nowe... 2umas był rozsypany okładiny traczy zrezane ze nity rezały przylgnie.
Rekomendowane odpowiedzi