Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Szarpie ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Trzy miesiące temu miałem wymienionego pompowtryska i mechanik powiedział że auto szarpie przy przyśpieszaniu bo w głowicy jest wyrobione jedno gniazdo.

Dałem głowicę do zrobienia poskładałem i dalej szarpie ;/

Może mi ktoś pomóc, co może być przyczyną?

Opublikowano

Masz mozliwosc zrobienia logow podczas szarpania? Filtry wymieniales? moze paliwa brakuje i dlatego. wiele przyczyn moze byc ze bedzie szarpal Tobie.

Opublikowano

szarpie przy ruszaniu czy przy przyspieszaniu ?? Obroty falują ?

Opublikowano

Nie mam możliwości zrobienia logów ;/ filtry wymieniłem, a paliwo jest i dochodzi.

Szarpie przy przyspieszaniu, a najbardziej to wtedy gdy mu dam wraz dużo gazu, a obroty nie falują.

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ----------

Nie mam możliwości zrobienia logów ;/ filtry wymieniłem, a paliwo jest i dochodzi.

Szarpie przy przyspieszaniu, a najbardziej to wtedy gdy mu dam wraz dużo gazu, a obroty nie falują.

Opublikowano

koles w sharanie tez tak miał - wymienil 2mas i nowe sprzeglo i ma z bani. pompek sie nawymieniał nazamieniał ,naregulował, rozrzadu sie na regulował. na wymieniał czujników dobrych na nowe... 2umas był rozsypany okładiny traczy zrezane ze nity rezały przylgnie.