Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Psy sikają na moją A-4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew:Czytając wszystkie sposoby postanowiłem wypróbować jeden z nich... Mieszkam na osiedlu gdzie jest w cholerę czworonogów... nie którzy właściciele po prostu otwierają drzwi i taki kundel leje na klatce schodowej, a gdy ktoś go w końcu wypuści szcza bydle po oponach. Wróciłem przed wczoraj z pracy i stwierdziłem że spróbuje sposobu farenheita... Poszedłem do sklepu kupiłem dwie saszetki i wychodzę by dokonać dzieła... Tutaj zdziwienie jeb$@% kundel leje mi na opone, wkr@$$ się ostro... Podchodzę do psa i wydzieram się na niego... obok stoi zdziwiona właścicielka. Wręczyłem jej jedną saszetkę do ręki i powiedziałem że jeżeli jeszcze raz jej pies 'naszcza' mi na oponę wsadzę mu tą saszetkę z pieprzem w dupsko i wyciągnę gardłem :) Dzisiaj rano gdy wychodziła z pieskiem, chciał nalać mi na oponę:) Na szczęście dla bydlaka właścicielka szybko go odciągnęła :) Zobaczymy co będzie jak wrócę z pracy :chytry: Dziś planuje piwko i oglądanie na balkonie mojej Audiczki z paczką pieprzu w ręku... :wink4: Nie mniej formatować klocka na wycieraczce sąsiadki nie zamierzam... :thumbdown:

Więc nie polecał bym kopania zwierzaków, bo winę zawsze ponosi nieodpowiedzialny właściciel psa...