Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Audi A4 Avant 1.8T (190) Quattro S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki :th: Cały czas rozglądam się w sieci za używkami ale z tego co widzę chyba pozostanie mi tylko i wyłącznie zakup nowych lamp a jest to dość spory wydatek, około 3500 PLN, który narazie musi poczekać ;) Najpierw wyjazd do Polski... "wirusik" i miejmy nadzieję zmiana tylnych lamp na LEDy :chytry:

W Polandii bizenon kosztuje 1500 PLN.

Opublikowano

5.jpg 6.jpg

Czy ta dolna dokładka tylnego zderzaka z wyprowadzaniem na dwa wydechy to ori jest? To od s-line? Fajnie to wygląda :mysli:

Opublikowano

To jest ori s-line (w USA "ultrasport)".

Opublikowano
załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator :) jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...

już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie :disgust:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________

a tak przy okazji... przed momentem dodałem parę nowych fotek z nowymi tablicami rejestracyjnymi :dance:

plastikowe podszybie z tego co slyszalem w aso kosztue 80zl*2 = 160zl ( bo to chyba 2 czesciowe tak ? ) jakos tak ... ale wiem ze grosze ;]

We Wroclawiu w ASO dalem za taka 96 pln, 2 czesci czyli cale podszybie (64 pln) plus element zakrywajacy akumulator (32 pln)... pozdr.

Opublikowano
  • Autor

W Polandii bizenon kosztuje 1500 PLN.

tylko widzisz... ja potrzebuję reflektory przystosowane do ruchu drogowego w UK więc te z Polski w żaden sposób mnie nie ratują a tutaj albo ich nie ma albo nie potrafię ich znaleźć :confused4:

To jest ori s-line (w USA "ultrasport)".

:th:

załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator :) jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...

już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie :disgust:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________

plastikowe podszybie z tego co slyszalem w aso kosztue 80zl*2 = 160zl ( bo to chyba 2 czesciowe tak ? ) jakos tak ... ale wiem ze grosze ;]

We Wroclawiu w ASO dalem za taka 96 pln, 2 czesci czyli cale podszybie (64 pln) plus element zakrywajacy akumulator (32 pln)... pozdr.

Zamówiłem te części dziś i odbieram w piątek... plastikowe podszybie będzie mnie kosztować około 55 PLN a część zakrywająca akumulator około 24 PLN :)

Opublikowano

A ja mam pytanie, ten kolor się jakoś nazywa?

W sensie, że czasami dają nazwy jak "czarny Phantom", "bialy Calla", "czarny Brillant"...

A Twój ma jakąś nazwę np w dokumencie zakupu?

Opublikowano
  • Autor

A ja mam pytanie, ten kolor się jakoś nazywa?

W sensie, że czasami dają nazwy jak "czarny Phantom", "bialy Calla", "czarny Brillant"...

A Twój ma jakąś nazwę np w dokumencie zakupu?

Dokładnie nazwa tego koloru brzmi misano red pearl effect :)

Opublikowano

misano red pearl effect jest za***isty raz jeszcze powiem...

No i szacunek za Adasia w empetrzy... 'ja tu tylko sprzątam' :)

Opublikowano
  • Autor

misano red pearl effect jest za***isty raz jeszcze powiem...

No i szacunek za Adasia w empetrzy... 'ja tu tylko sprzątam' :)

:notworthy::)

[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2008, 11:12 _________________________________________________

Zamówiłem te części dziś i odbieram w piątek... plastikowe podszybie będzie mnie kosztować około 55 PLN a część zakrywająca akumulator około 24 PLN :)

Wyszło jeszcze taniej a efekt można zobaczyć na zdjęciach poniżej :)carnivore1, dzięki za dobrą radę :th:

12.jpg 20.jpg

Opublikowano

meczylem Cie z tym bo sam u siebie zobaczylem, ze jednak jest roznica jak sie to zalozy, wczesniej wygladal jak by po prostu tam czegos brakowalo... pozdr.

Opublikowano

Autko rewelka, pozazdrościć :th:

Opublikowano

meczylem Cie z tym bo sam u siebie zobaczylem, ze jednak jest roznica jak sie to zalozy, wczesniej wygladal jak by po prostu tam czegos brakowalo... pozdr.

u mnie dalej czegoś brakuje :gwizdanie:

Opublikowano

a u mnie było od początku :tongue4:

Opublikowano

no bylo bylo, bo ponoc we wrzesniu czy pazdzierniku 2003 dopiero stwierdzili ze to nie jest potrzebne i przestali zakladac... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

a u mnie było od początku :tongue4:

no bylo bylo, bo ponoc we wrzesniu czy pazdzierniku 2003 dopiero stwierdzili ze to nie jest potrzebne i przestali zakladac... :wallbash:

wszystko się zgadza... w odpowiedzi na pytanie dlaczego przestali to montować usłyszałem że to pewnie przez zmniejszanie kosztów, tylko nie wiadomo dlaczego cena elementu na całe podszybie i cena tego małego który był w moim aucie jest dokładnie taka sama :polew: :gwizdanie:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

TA A4 JEST PIĘKNA ALE TEŻ MA BUTA 208KM ROBI SWOJE TO JEST DOPIERO MACHINA :evil: AUTKO JEST JAK NOWE PODOBA MI SIĘ !!

Opublikowano

Kolego audi a4 bez caps locka proszę i nie potrzebnie temat odgrzewasz skoro nic się na razie w temacie nie dzieje :gwizdanie:

nies jak założysz bizenony to się pochwal swoją krwistą :audi::evil:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy zainstalowałeś xenony do swojego autka ? Ja także myślę o takiej operacji. Ciekaw jestem czy oryginalne reflektory xenonowe (np. kupione na Allegro ) można bezproblemowo zamontować w miejsce zwykłych.

Opublikowano

za***ista fura :kox: