Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Audi A4 Avant 1.8T (190) Quattro S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę dziwnie wyglada z kierownicą po prawej !!! /poprawka z

lewej/ :) środeczek taki jak mój :th:

piękny kolor :th:

pozdrawiam ,jeszcze raz gratuluję :th:

Opublikowano

no no ktoś jak ją zamawiał to zaszalał

gratulacje :th:

Opublikowano

jak dla mnie to kierownica po lewej wyglada jak najbardziej normalnie kolego waskipl ale z prawej to juz co innego :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam :)

Powiem Wam szczerze że kiedyś auta z kierownicą po prawej stronie też wyglądały jakoś tak dziwnie ale teraz nie robi mi to już żadnej róznicy i jeździ mi się dokładnie tak samo... poprostu kwestia przyzwyczajenia ;)

no no ktoś jak ją zamawiał to zaszalał

niezupełnie, niezupełnie... cała tajemnica tkwi w tym że to autko stało w salonie Audi jako auto demo stąd to wyposażenie które nie jest często spotykane w autach z tymi silnikami. Przy okazji dowiedziałem się również że u poprzedniego właściciela był to piąty samochód w domu... kupił go do weekendowych wypadów :notworthy:

Pozdrawiam

Opublikowano

Przy okazji dowiedziałem się również że u poprzedniego właściciela był to piąty samochód w domu... kupił go do weekendowych wypadów

Aż strach pomyślec jakie były te cztery inne :shocked:

Opublikowano

:slina: naprawde piekny sprzęt :slina:

tylko co w nim wyrezac jak autko takie przepaśne :polew: tylko jeździć .... gratki :th:

Opublikowano

na filmikach to układ wydechowy Magnaflow. Bardzo fajne brzmienie. Czy po wymianie na coś takiego można liczyć na jakiś przyrost mocy? 5-10%?

Opublikowano
  • Autor

Markko, powinno to dać taki efekt...

dyno-magnaflow.jpg

Opublikowano

fura :kox: w całej swojej rozciągłości :th: :th:

faktycznie mało masz do modyfikacji...może bixenon, chip i wydech :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

...a jak juz masz taki wypas to podepnij ten tempomat, malo roboty i niedrogo a przydaje sie czasami...

zrobione ! :kox:

Opublikowano
  • Autor

a robiles u siebie na Wyspach czy w PL?

Zrobiłem to tutaj w Audi z conajmniej dwóch względów... po pierwsze, w połowie sierpnia wybieram się do Polski na urlop i nie uśmiecha mi się jechać przez całą Europę bez tak wygodnego w użyciu gadżetu a po drugie, przy teraźniejszym kursie funta do złotówki i tak pewnie montaż wyszedł mnie tyle samo co w Polsce lub całkiem możliwe że taniej :cool1:

Opublikowano

u nas montaz wychodzi kolo 300-400 stowek... oczywiscie nie w ASO...

Opublikowano
  • Autor

u nas montaz wychodzi kolo 300-400 stowek... oczywiscie nie w ASO...

mam rozumieć że kwota którą podałeś to koszt samego montażu, bez części :?: mnie to kosztowało w przybliżeniu około 1250 PLN :kwasny: części : manetka, plastikowa obudowa stacyjki, moduł i dwie śrubki ( sic! ) to koszt rzędu 740 PLN + montaż ( 1.5 h ) 510 PLN

Opublikowano

no pisalem o samym montazu z kodowaniem kompa, w sumie manetke i obudowe to mozna za 150 pln znalezc a najdrozej to ten modul... załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator :) jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...

Opublikowano
  • Autor
załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator :) jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...

już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie :disgust:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________

a tak przy okazji... przed momentem dodałem parę nowych fotek z nowymi tablicami rejestracyjnymi :dance:

Opublikowano

Bryka piekna, brakuje tylko bixenonu :)

Opublikowano
załóż sobie jeszcze plastikowe podszybie na akumulator :) jak podniesiesz klape to duzo lepiej wyglada a tez niedrogo...

już myślałem nad tym bo nie wygląda to za ciekawie :disgust:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2008, 12:43 _________________________________________________

a tak przy okazji... przed momentem dodałem parę nowych fotek z nowymi tablicami rejestracyjnymi :dance:

plastikowe podszybie z tego co slyszalem w aso kosztue 80zl*2 = 160zl ( bo to chyba 2 czesciowe tak ? ) jakos tak ... ale wiem ze grosze ;]

Opublikowano
  • Autor

Bryka piekna, brakuje tylko bixenonu :)

Dzięki :th: Cały czas rozglądam się w sieci za używkami ale z tego co widzę chyba pozostanie mi tylko i wyłącznie zakup nowych lamp a jest to dość spory wydatek, około 3500 PLN, który narazie musi poczekać ;) Najpierw wyjazd do Polski... "wirusik" i miejmy nadzieję zmiana tylnych lamp na LEDy :chytry:

Opublikowano

Super Czerwona Strzała!!!

Super jakości fotki - o takie naprawdę trudno :)

No mi nawet kierownica ze strony pasażera nie robi różnicy w tym wypadku, a zawsze robi :)