kodziro Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Hej Od trzech lat mam przyjemność z Audi A4 Avant w kolorze czrana perła. Auto zostało sprowadzone z Niemiec i tam zmodyfikowane przez drugiego właściciela (koleś jeździł głównie długie trasy) więc auto zostało obniżone- prześwit niższy niz w RS4 (krótkie sprężyny), zdjęto chromy i autko otrzymało pakiet czrna anoda (relingi i ramki szyb), zdjęta atrapa z logo i założona bez (oryginalna). Auto niesamowicie zachowuje się w trasie, obniżony środek ciężkości+ dobre opony spowodowały czystą przyjemność z dynamicznej jazdy w zakrętach. pozdrawiam Piotr
kadafi Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 to jeszcze dodaj jakies foty tego twojego wozidla
kodziro Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 mam zblokowane dodawanie załączników (?) ale oglądałem Twoją- robi wrażenie. Poszukam w ustawieniach i odblokuje to zamieszczę pare fotek.
szczawik Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 jak to? a nie mozesz na http://imgur.com/ wrzucic a pozniej linki powklejac (sa po prawej stronie, forums, blogs etc.)
majkel20 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Po co w ogóle zakładać temat jak się fotek nie umie wstawić?
Rekomendowane odpowiedzi