czaki22 Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 niewiem gdzie zapodzial sie moj post nawet w koszu go nie ma interesuje mnie jak podlaczyc concerta 98' tak zeby był widoczny vagiem zalezy mi na zmienie konfiguracji radia, mialem delta cc w bose ale concert jest ładniejszy oczywiscie musiałem wypiąć pin nr 3 gdyz na nim bylo +12 a w concercie jest wlasnie k bus tylko gdzie sie wpiąć moze kto mi powie?
krzyniek Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 na tej stronie znajdziesz opis kostki na wyjściu z radyjka http://studio24.prv.pl/ kablomania> iso om> szukasz na stronce swojego radia
czaki22 Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 opis mam wiem gdzie jaki pin ale niewiem gdzie w aucie soebi wpiac k busa gdyz w moim delta cc nie była zazadzana z vaga[br]Dopisany: 11 Maj 2008, 16:54 _________________________________________________moze bezposrednio w złacze tylko ma ktos rozpiske zlacza ?[br]Dopisany: 11 Maj 2008, 17:41 _________________________________________________co nikt nieiwem gdzie sie wpiąć ?[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 22:08 _________________________________________________ok prblem rozwiazany wiem gdzie sie juz wpinac szkoda tylko ze to takie oczywiscte i nikt na forum z znawzów tematu nie zareagował
taktuś Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 opisz proszę jak się podłączyłeś w końcu, gdzie znalazłeś k-bus jakie ustawienia zmieniłeś vagiem w concercie
szogun0 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 W liczniku np. Bliżej ma do panelu Climatronic. Gdzieś tam za licznikiem w pobliżu Immo łączą się linie.
taktuś Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 fabrycznie miałem gammę CC, w niej nie było przecież linii k-bus teraz mam concerta1, w pinie 3 to radio ma k-bus, a w instalacji auta jest tam +12 musiałem wyrezać, aby nie spalić radia innymi słowy podłączm vaga i nie mam komunikacji z radiem a zatem jak się podłączyć vagiem do concerta najprościej włożyć moje radio do auta z instalacją pod concerta i wtedy skomunikować się z vagiem no chyba że jakoś pojedyńczymi pinami bezpośrednio do radia oświećcie mnie proszę bo nie kumam tego
szogun0 Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Tak, możesz się podłączyć pinami do radia. Plus i masę oraz linię K podłączasz z kostki przy radiu i komp się komunikuje, wielokrotnie to robiłem kiedy sprzedawałem chorusa, czy concerta i pytałem nabywcę, jak mu skonfigurować.
f16mysliwiec Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 opis mam wiem gdzie jaki pin ale niewiem gdzie w aucie soebi wpiac k busa gdyz w moim delta cc nie była zazadzana z vaga[br]Dopisany: 11 Maj 2008, 16:54 _________________________________________________moze bezposrednio w złacze tylko ma ktos rozpiske zlacza ?[br]Dopisany: 11 Maj 2008, 17:41 _________________________________________________co nikt nieiwem gdzie sie wpiąć ?[br]Dopisany: 12 Maj 2008, 22:08 _________________________________________________ok prblem rozwiazany wiem gdzie sie juz wpinac szkoda tylko ze to takie oczywiscte i nikt na forum z znawzów tematu nie zareagował Jak to rozwiązałeś ?? gdzie się wpiołeś??
Rekomendowane odpowiedzi