Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Obieg zamknięty w którym miejscu zasysane jest powietrze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie w którym miejscu zasysane jest powietrze na obiegu zamkniętym ? Pytam bo chce profilaktycznie zastosować "granat do klimy" zawsze dawałem za siedzenie kierowcy a teraz kupiłem taki że stawia się go koło miejsca gdzie zasysa powietrze tylko gdzie to jest? Żeby nie było klimę serwisuje co roku pełen serwis ozonowanie itp a raz na pół roku daje granat i klima idealnie chodzi. Z gory dzięki za odpowiedź.

Pablo

Opublikowano
Witam, tak jak w temacie w którym miejscu zasysane jest powietrze na obiegu zamkniętym ? Pytam bo chce profilaktycznie zastosować "granat do klimy" zawsze dawałem za siedzenie kierowcy a teraz kupiłem taki że stawia się go koło miejsca gdzie zasysa powietrze tylko gdzie to jest? Żeby nie było klimę serwisuje co roku pełen serwis ozonowanie itp a raz na pół roku daje granat i klima idealnie chodzi. Z gory dzięki za odpowiedź.

Pablo

jak się nie mylę to dokładnie w tym urządzeniu pod filtrem kabinowym a nad schowkiem po stronie pasażera

Opublikowano

Wydaje mi się że pod schowkiem jest dmuchawa i tam zasysa powietrze.

Opublikowano

dokładnie, jest przy prawym słupku za schowkiem, jeśli chciałbyś mieć bezpośredni dostęp to musisz wyjąć schowek. Myślę jednak że wystarczy postawienie w pobliżu prawej nogi pasażera. Generalnie te granaty poza przyjemnym zapachem, niewiele robią w kwestii oczyszczenia klimy.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki a tak z innej beczki ozonator z allegro za 200zl jest coś wart czy urządzenie nie warte swojej ceny :P