Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klocki hamulcowe - co sadzicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:facepalm: Kup sobie dobry klocek, na tym się nie oszczędza, Devastation ma ori za ok 200zł, polecam również Ferodo, Ate resztę sobie odpuść :wink:
Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki kolego , tak jakos wpadly mi w oczy chyba ze zgledu na cenne i kolor , ale masz racje nie ma co tak szalec :P hehe .

Wielkie dzieki :hi::hi:

---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

wielkie dzieki kolego , tak jakos wpadly mi w oczy chyba ze zgledu na cenne i kolor , ale masz racje nie ma co tak szalec :P hehe .

Wielkie dzieki :hi::hi:

Opublikowano

Tylko kup lepsze od tych a nie gorsze :grin: Zapytaj Tomka na PW, ma ori w dobrej cenie, powiem że chyba najlepszy wybór :wink:

Opublikowano
  • Autor

hehe jakos tak mi wpadly w oko te czerwone z allegro :P no ale wielkie dzieki , odrzucam juz od siebie je i org biore , tzn zobaczymy czy cos bedzie mial "Tomek" ... masz moze namiar na kolege "Tomka " bo duzo ich tu , a jak narazie stawiam tu pierwsze kroki :P

Opublikowano

Tomek tzn. Devastation tak jak pisałem wyżej, rozmawiałem z nim i do Twojego też się znajdą, pisz mu PW :wink:

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

http://a4-klub.pl/users/9483/

---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

a najlepiej od razu dzwoń :naughty: komórkę masz na dole w jego profilu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a moze nalezy zwrocic uwage na klocki Ferodo ? duzo ludzi poleca ? co sadzisz :P

narazie mam problem z tel , wiec nie zadzwonie ale napisalem juz :)

poraz kolejny wielkie dzieki za pomoc czapa z glowy heheh :hi::hi:

Opublikowano

Też bardzo dobre, choć znam przypadki że lekko popiskiwały a ja mam ori i cisza :decayed:

Opublikowano

ja polecam zmieniłem na klocki firmy ATE i wszystko rewelacyjnie się spisuje a jak to się mówi na hamulcach się nie oszczędza chodzi o twoje i innych bezpieczeństwo :wink: