Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Asystent Swiatel Drogowych HIGH BEAM ASSIST 2008-2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na górze z przodu jest wycięcie.

Powinien tam wystawać metalowy "dzyndel".

a6192fa0494dbbb3c4e8dbda2176.jpg

Opublikowano

kupiłem lusterko z kamerką i w nim jest wtyczka 8 pinowa. Ja niestety mam teraz lusterko fotochrom z gniazdem 6 pinowymi nie mogę przepiąć na szybko lusterek. Podajcie mi proszę nr wtyczki 8 pinowej do gniazda od lusterka. Musze poprzepinać piny z wtyczki 6 pinoweej do 8 pinowe tylko nie wiem jaki numer ma właśnie tej wtyczki 8 pinowej.

Dobrze rozumuję, że teraz wypinam pin 3 z wtyczki i prowadzę z niego nowy kabel do gatawaya (pin 17) oraz dokładam kabel do pin 8 i ciągnę go do gatewaya (pin 7)? Oba kable splatam w warkocz.

Trudno będzie wypiąć kable z wtyczki 6 pinowego? jest jakiś sposób na nie?

Opublikowano

Dlaczego nie pasują? Są innego rodzaju? Jaki mają numer? Czyli teraz muszę obciąć kable, wlutowac nowe przewody z nowymi pinami i wpiac do wtyczki 8 pinowej? To podajcie numer pinów i wtyczki. Wtedy sobie na spokojnie przygotuję wszystko.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Dlaczego nie pasują?

maja inny kształt :hi:

Są innego rodzaju? Jaki mają numer?

tu masz cały watek....razem ze szczegółami

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/193629-montaz-i-dzialanie-wewnetrznego-lusterka-fotochrom-2008-2012/?p=2674025#entry2674025

Opublikowano

a jakie piny musze mieć żeby podłaczyć lusterko z gatewayem? piny o numerze 000 979 034 E wydają mi sie nie właściwe

Opublikowano

Mam pytanie czy jest nozliwosc ustawienia tego systemu tak zeby wlaczal sie automatycznie gdy wlaczaja sie xenony ?

Opublikowano

Nie.

A szkoda, bo w autach z MQB można ustawić automatyczne uaktywnienie po zapłonie.

Opublikowano

Kurde No szkoda bo lubię na tym jeździć ale niekiedy sie zapomni odrazu włączyć a powiedzcie mi bo chce zmienić manetki na poliftowe w a5 i mam takie z 8R0953568Q czy one bedą działać normalnie z tym systemem jak przerzucę ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co nie będzie mi działać jak podłącze gatewaya i zakoduje wszystko ale nie ściągnę jeszcze CP? dzisiaj mam czas żeby to porobić a dopiero na poniedziałek jestem umówiony w ASO. Dlatego dopytuję czy jak dzisiaj to zrobię czy przez weekend będę mógł korzystać jakoś z auta

Opublikowano

Jakoś będziesz mógł. Działa to co jest wymagane przepisami do jazdy.

Ale zapomnij np. o klimie czy prędkościomierzu.

Opublikowano

właśnie podłączyłem i zakodowałem . Kodowania przyjął ale nie działa mi licznik, klima światło w środku i radio. Założyłem więc znów stary gateway, ale mam pytanie czy teraz w poniedziałek jak podepnę ten nowy to już nie będę musiał go ponownie kodować? Nic więcej nie będę musiał już robić prócz ściągnięcia CP

Opublikowano

właśnie podłączyłem i zakodowałem . Kodowania przyjął ale nie działa mi licznik, klima światło w środku i radio. Założyłem więc znów stary gateway, ale mam pytanie czy teraz w poniedziałek jak podepnę ten nowy to już nie będę musiał go ponownie kodować? Nic więcej nie będę musiał już robić prócz ściągnięcia CP

Kodowanie spisz z obecnego, zmień gatka, ściągnij CP, zakoduj i wszystko bedzie hulać

Opublikowano

Panowie , czy to lustro obsłuzy HBA ? Nie ma go na liscie na początku posta, ale wygląda że ma wszystko co trzeba i jest z przedlifta.

8k0857511f

Opublikowano
  • Autor

Panowie , czy to lustro obsłuzy HBA ? Nie ma go na liscie na początku posta, ale wygląda że ma wszystko co trzeba i jest z przedlifta.

8k0857511f

WG ETKI jest tylko i wyłacznie z A8 D4

A czy bedzie komunikacja z nim to nie wiem :)

Opublikowano

Też go w ETCE nie widziałem w B8, ale co ono może mieć innego niz lustra z B8? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Też go w ETCE nie widziałem w B8, ale co ono może mieć innego niz lustra z B8? :eusathink:

moze miec inne oprogramowanie

przykładowo sprawdzałem z Q7 czy A3 to brak komunikacji

Bierz na testy ....to sie dowiemy :decayed:

Opublikowano

Nie ma czasem lampek od dołu?

Opublikowano

wierzycie że lustro z numerami 8K0 xxxxxxx nie pasowałoby do B8 ? :D