Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AWX + BRD + wirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sie zastanawiam czy przypadkiem nie rozjechało się któreś kodowanie ecu albo licznik podczas wgrywania softu, bądz może być tak że inny soft jest załadowany nie o takim numerze jak ecu i też będą schody. Ja testowałem u siebie i takie bolączki były.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

i co w takim wypadku zrobic ? jak to ewentualni sprawdzic ? bo nie chce Alemu zawracać d*py od tak

---------- Post dopisany 30-06-2012 at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2012 at 22:41 ----------

Witam,

Po przejechaniu 1500km komp przestał wariować tak jak na początku, co prawda nadal pokazuje chwilowe spalanie nie dokladnie ale co najważniesze średnie już sie unormowało i jest ok. Wiec ciezko mi powiedziec co bylo przyczyna ale napewno pomogl dystans przejechany. Dziekuje za wszystkie odp i pozdrawiam

Opublikowano

program jest w h... mocny szczegolnie duzo Nm jak na Awx sprzeglo

Opublikowano
  • Autor

To prawda, ale w planach mam wymiane skrzyni na 6 to wtedy wymienie tez sprzeglo

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

Ostatnio doszła mi jeszcze dosyć dziwna przypadłość, otoż raz na jakis czas aczkolwiek coraz czesciej, samochod sie dusi, objawia sie to tak ze w momencie dodatnia gazu autko przyspisza po czym na chwile jak by mu braklo paliwa,szarpnie i zaraz zaskoczy i jedzie dalej normalnie. Nie ukrywam ze nie mam pojecia co to moze byc.

oczywiscie kilka teori mam ale nie jestem specem dlatego mile widziana fachowa opinia:

1. Myślałem nad wtryskami, moze sie ktorysz przycina co doje taki efekt

2. Kolega mi powiedzialm że u niego też czasem sie tak dzialo w jego Nissanie 200sx (troszke podlubany ok350KM) i niby turbo przeladowywalo

3. Ewentulanie moze juz cos z sprzeglem sie psuje, i to efekt uslizgu ? no nie wiem

Opublikowano
program jest w h... mocny szczegolnie duzo Nm jak na Awx sprzeglo

Igo tez ma 400++ na sprzegle z AJM czyli takie samo jak AWX i smiga juz 2 rok:wink:

Opublikowano
To prawda, ale w planach mam wymiane skrzyni na 6 to wtedy wymienie tez sprzeglo

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

Ostatnio doszła mi jeszcze dosyć dziwna przypadłość, otoż raz na jakis czas aczkolwiek coraz czesciej, samochod sie dusi, objawia sie to tak ze w momencie dodatnia gazu autko przyspisza po czym na chwile jak by mu braklo paliwa,szarpnie i zaraz zaskoczy i jedzie dalej normalnie. Nie ukrywam ze nie mam pojecia co to moze byc.

oczywiscie kilka teori mam ale nie jestem specem dlatego mile widziana fachowa opinia:

1. Myślałem nad wtryskami, moze sie ktorysz przycina co doje taki efekt

2. Kolega mi powiedzialm że u niego też czasem sie tak dzialo w jego Nissanie 200sx (troszke podlubany ok350KM) i niby turbo przeladowywalo

3. Ewentulanie moze juz cos z sprzeglem sie psuje, i to efekt uslizgu ? no nie wiem

Sprawdź przepływkę, może chwilowo tnie dawkę. Ewentualnie wężyki podciśnienia...

Opublikowano

tez jestem zdania ze moze to byc przepływomierz!

Opublikowano
  • Autor

otoz sprawa wyglada nastepujaco po ogledninach samochodu i paru probach, doszlismy ze przetarl sie kable od klapy gaszacej, dlatego czasem sie zamykala. Nachwile obecna problem nie powrocil chodz dzis dopiero pierwszy dzien

Opublikowano

Problem nie powróci.

Opublikowano
  • Autor

Oby oby kolego :D