Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Hmm zakodowałem sobie dzisiaj "awaryjne hamowanie" czyli mrugające kierunki i światła i robiłem kilka prób i nic ;> czy działa to na zwykłych światłach czy trzeba mieć ledy ?
Opublikowano 24 Sierpnia 201312 l Wydaje mi się że dobrze depnąłem tak przy 50km/h po prostu pedał do oporu i nic hmmm
Opublikowano 4 Września 201312 l Autor witamktoś już wie jak zakodować mruganie kierunków przy otwieraniu/zamykaniu auta? u mnie jest tak ze przy zamykaniu miga raz a przy otwieraniu 2 razy, chcialbym to zakodować tak aby zawsze byl 1 raz, ewentualnie zeby wogóle nie mrugał. Da radę? Szukaj w KOMFORCIE 46 (Adaptacja 10) w podpowiedziach VCDS .
Opublikowano 4 Września 201312 l STEROWNIK DRZWI PRZÓD PASAŻĘR 52 :W sterowniku jest możliwość ustawienia lusterka wstecznego aby przy wrzucaniu wstecznego i ustawieniu przełącznika lusterek po stronie pasażera obniżyło się nam o 1 cm. 52-sterownik drzwi pasażera--->Long Coding Helper---> Coding 07 ---> BYTE 4 zmiana 40 na 4C A da się tak zrobić również dla drzwi kierowcy? Kodowanie przyjmuje, ale działać nie chce
Opublikowano 11 Września 201312 l Witam. w jaki sposób można włączyć lampki w drzwiach (te czerwone) tak by sie świeciły gdy otworze dzwi?? Chodzi mi o kodowanie, gdzie konkretnie to należy włączyć, gdyż mi nie świecą... a poza tym jak można sprawdzić użyice DPF'a w VCDS ( w którym miejscu)?? Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano 11 Września 201312 l Witam.w jaki sposób można włączyć lampki w drzwiach (te czerwone) tak by sie świeciły gdy otworze dzwi?? Chodzi mi o kodowanie, gdzie konkretnie to należy włączyć, gdyż mi nie świecą... a poza tym jak można sprawdzić użyice DPF'a w VCDS ( w którym miejscu)?? Z góry dzięki za pomoc. Jeżeli nie masz pakietu podswietlenia to nie masz tam lampek tylko odblaski Jeżeli masz to możesz je włączyć vcds w sterownikach drzwi... DPF sprawdza się w sterowniku silnika 01 iPad Tapatalk HD
Opublikowano 11 Września 201312 l ale to podświetlanie tylko włącza sie w vcds czy też w zielonym menu..??
Opublikowano 11 Września 201312 l Autor Temat o DPF ===> http://a4-klub.pl/2-0-202/b8-cag-procedura-wypalania-dpf-2-0-tdi-143ps-193122/index4.html Temat o lampkach ===> http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka-221474/index14.html Kodowanie sterownikach w drzwiach 42 ,52 :
Opublikowano 11 Września 201312 l dzięki:) a tak przy okazji, czy jest możliwe uruchomienie telewizji na mmi, czy trzeba coś domontować ?? jeśli tak, to prosiłbym o instrukcje... Pozdro
Opublikowano 11 Września 201312 l Autor dzięki:)a tak przy okazji, czy jest możliwe uruchomienie telewizji na mmi, czy trzeba coś domontować ?? jeśli tak, to prosiłbym o instrukcje... Pozdro Z chęcią ci odpowiem ....tylko nie wiem jakie masz MMI
Opublikowano 11 Września 201312 l szczerze powiem, że to jest chyba mmi 3g (ma 2 karty SD i w głównym pokrętle jest jog)
Opublikowano 11 Września 201312 l Autor To masz MMI 3G HIGH : ===> VIM login-code generator for MMI 3G
Opublikowano 11 Września 201312 l z tego co widze, to to jest odblokowanie odtwarzania dvd podczas jazdy, ale czy da sie włączyć możliwość oglądania TV cyfrowej jak w normalnym TV i czy trzeba do tego jakąś antene dodatkową czy coś takiego...??
Opublikowano 11 Września 201312 l Autor z tego co widze, to to jest odblokowanie odtwarzania dvd podczas jazdy, ale czy da sie włączyć możliwość oglądania TV cyfrowej jak w normalnym TV i czy trzeba do tego jakąś antene dodatkową czy coś takiego...?? W TUNERZE TV nic nie odblokujesz . Do tego jest własnie ta procedura ile chcesz przeznaczyć na dołozenie ?
Opublikowano 12 Września 201312 l Mam mały problem - aktywowałem sobie kilka opcji ale niektóre nie działają np: - wyświetla mi poziom naładowania akumulatora na MMI ale zawsze jest 100% - mimo przyjęcia kodowania dla aktywacji swiateł przeciwmgielnych względem skrętu kierownicy - nie działa Też tak ktoś ma?
Opublikowano 12 Września 201312 l Autor Mam mały problem - aktywowałem sobie kilka opcji ale niektóre nie działają np:- wyświetla mi poziom naładowania akumulatora na MMI ale zawsze jest 100% - mimo przyjęcia kodowania dla aktywacji swiateł przeciwmgielnych względem skrętu kierownicy - nie działa Też tak ktoś ma? 1. Nie zawsze będziesz miał 100% wszystko zalezy od stanu twojego akumulatora 2. Opcja działa przy właczonych swiatłach