sysek27 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam mam taki problem z opcją Coming/ leaving home czy jak to się tam pisze...otóż po zamknięciu auta pilotem nie zapalają się halogeny mimo tego, że ta opcja jest włączona w MMI, natomiast w drugą stronę tzn. jak otworzę auto to halogeny się zapalają co może być jeszcze nie tak a i jeszcze jedno jak mam włącznik świateł w pozycji 0 to wtedy palą się ledy do jazdy dziennej a jak dam na AUTO to nawet w dzień czyli wtedy kiedy jest jasno to od razu zapalają się ksenony co mam poprzestawiane w ustawieniach bo już nie mam pojęcia gdzie szukać .
wrclaguna Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Coming/Leaving Home aby zadziałał musisz włącznik świateł ustawić na AUTO . Sprawdż w Module Centralnej Elektryce jak masz ustawione kodowanie http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/zakladanie-czujnika-deszczu-swiatla-uruchamianie-modulu-coming-leaving-home-234312/ Jak masz MMI 2G to w funkcji CAR ustawiasz sobie wszystko kiedy i co ma cisię wyswietlać ..
Rekomendowane odpowiedzi