klakiersss Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Witam, jestem tu nowy i mam kilka pytań odnośnie wymiany radia Audi Concert w Audi b6 z 2001 roku. 1. Jak wymontowa radio z samochodu? 2. Co mi jest potrzebne do wmontowania nowego radia? Czy musze dokupic jakąs kostke? 3. Mam radio alpine cda9883r które ma wejscia do pilota w kierownicy czy potrzebuje jakies przjeściówki zeby podłaczy radia i zeby to dzialalo? 4. I czy potrzebuje tez cos dodtakowo zeby podłączyc wyswietlacz fis do radia zeby mi wyswietlalo jak orginalne bo w radiu mam tez taka opcjie?
sciuba Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam. Ja właśnie też poszukuję odpowiedzi na ten temat. Niedawno wymieniłem oryginalne radio na Alpine i też nie jest wszystko w porządku, chociaż robił to profesjonalny punkt montażowy. Nie działa podświetlanie przycisków w radiu tak jak w oryginalnym, gdy się przekręciło światła. Z tego co wiem to wyświetlacz między zegarami nie będzie i tak działał, tak przynajmniej mnie poinformowano podczas montażu. Nie mam też głosu w głośnikach z nawigacji fabrycznej. A i tak za wszystkie przejściówki zapłaciłem 180zł. Może ktoś wie jak to rozwiązać?
czaja77 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a sprzedajesz tego concerta?jestem chętny na zakup ....jak coŚ to na PW
Rekomendowane odpowiedzi