Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Po formatowaniu dysku dalej nie moge sie polaczyc z autem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegos czasu moj laptop przestal laczyc sie poprzez vag z autem-laczy sie tylko z czujnikami parkowania i xenonnami i nic wiecej.W koncu dzis zgodnie z radami zabralem sie sformatowanie dysku twardego zeby moc sie laczyc z innymi modulami.Niestety jak bylo tak jest czyli cala praca na marne ;( mam prosbe do tych ktorzy lacza sie bez problemu ze swoimi a4 b6 za pomoca programu vag 311 i kabla na USB-piszcie jakie macie ustawienia predkosci polaczenia i inne parametry ktore ustawia sie w oknie vag (najlepiej screen shot tu wkleic).

Bede bardzo wdzieczny i mysle ze nie tylko ja,bo juz nie wiem jak mam sobie z tym poradzic a potrzebuje wejsc do modulu nr 17.

Opublikowano

Witam

Tak jak napisałeś to ci nikt nie pomoże. Napisz jaki masz system operacyjny i jaki masz interfejs najlepiej podaj link na allegro jeśli masz Viste postaram sie pomuc. Ktoś ci doradził formatowanie dysku. Nie słuchaj takich bzdur akurat w tym przypadku do programu Vag nic nie pomaga.

Jeśli masz system operacyjny zapaprany i pogrzebane w plikach systemowych to wiadomo ze nowy system zawsze potrzebny

Opublikowano
  • Autor

Witam

Tak jak napisałeś to ci nikt nie pomoże. Napisz jaki masz system operacyjny i jaki masz interfejs najlepiej podaj link na allegro jeśli masz Viste postaram sie pomuc. Ktoś ci doradził formatowanie dysku. Nie słuchaj takich bzdur akurat w tym przypadku do programu Vag nic nie pomaga.

Jeśli masz system operacyjny zapaprany i pogrzebane w plikach systemowych to wiadomo ze nowy system zawsze potrzebny

system operacyjny to windows xp professional a interfejs viakena KKL na USB.Tu na forum mi doradzono formatowanie.(Jesli nic nie dziala to czlowiek probuje juz wszystkiego)Kiedys dzialal teraz tak jak pisalem dziala tylko sprawdzanie parktronica i xenonow.Reszty nie wykrywa-test obd II tez nie dziala a to chyba podstawa zeby reszta dzialala :thumbdown:

Opublikowano

Zmien szybkosc portu w systemie. Powinno pomoc. No i jeszcze w ustawieniach Vaga opcje,ale to juz musisz znalezc w faq, co i jak trzeba wpisac. :evil:

Ewentualnie odezwij sie na gg, to moze cos poradzimy, co z tym zrobic.

Opublikowano
  • Autor

Zmienialem szybkosc portu i ustawienia w vag-u ale nie pomoglo :thumbdown: zastanawiam sie czy nie zniesc do garazu swojego duzego komputera z biurka :mysli:

Opublikowano

:> :> :>

Tylko czy to jest problem z laptopem ???????

vag z autem-laczy sie tylko z czujnikami parkowania i xenonami

Jednak się łączy ...!!!!!!!!!???????

Może spróbuj u kogoś innego się podpiąć ( problem się trochę rozjaśni ) będzie wiadomo gdzie szukać .[br]Dopisany: 19 Maj 2008, 22:27 _________________________________________________

zastanawiam sie czy nie zniesc do garazu swojego duzego komputera z biurka

To też jest jakieś rozwiązanie

Tylko pamiętaj że kabelek USB nie może być nieskończenie długi ( u mnie działa max 8 m). I nie używaj tych cienkich przedłużek USB

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: