adhd Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam, czy moglibyście mi polecić sprawdzone miejsce gdzie mógłbym wymienić napęd DVD w mojej RNS-E? ASO chce mi wymienić całą nawigację pozdrowienia, ad
wrclaguna Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Marcin Sermet F.P.H. "GUZIKPOL" Zakopiańska 30 B 30-418 Kraków Informacje o Użytkowniku Navipol
adhd Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ooo, cudownie Wybieram się do Pana Marcina w przyszłym tygodniu na instalację kabelka AUX, więc od razu załatwię jedno i drugie Grzegorz, dzięki wielkie pzdr
cart_a4 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemka możesz podać orientacyjny koszt wymiany dvd w rns-e? Chyba czeka mnie to samo ;/
adhd Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie bylem jeszcze u p. Marcina, ale z tego co wiem nowe napedy to kasa rzedu 400-500 zl, plus do tego dojdzie robocizna. Jak zrobie dam znac. Pzdr
cart_a4 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 eee to bezsens ;/ za drogo to wychodzi. Juz widzialem ktoś wrzucał na forum jakis zamiennik rns za 400E co ma wszystko i jest na Windowsie. Jak zrobisz to pochwal się ile Cię kosztowało, ja dziś mam zamiar przeczyścić laser, ciekawe czy to cos pomoże.
adhd Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Cart tylko wlasnie ja nie zblize sie do niczego co jest na windowsie pzdr
cart_a4 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 hehe dlaczego? wrzucasz automape, tom toma igo i juz pewnie się da wgrać już andka na to bo 500zł plus robocizna za nowy napęd to drogo ;/
cart_a4 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 przeczyściłem laser i wszystko śmiga jak należy, więc może też spróbuj też Ci pomoże.
adhd Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 przeczyściłem laser i wszystko śmiga jak należy, więc może też spróbuj też Ci pomoże. Samemu?
adhd Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 W sęsie, że wyciągnąłeś RNS-E, rozkręciłeś i przeczyściłeś soczewkę (czy co tam jeszcze) pędzelkiem? Czy mógłbyś szczegółowo opisać proces? Co i jak zrobić, na co uważać, żeby czegoś nie sp***dolić itp.? ja chętnie skorzystam z takiej instrukcji, plus zostanie ona tutaj dla następnych pokoleń pzdr
Rekomendowane odpowiedzi