klucha11 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 witam. wiem ze auto to nie pasuje do tego forum ale dobrych znachorow tutaj nie brak. a wiec tak mam toyote LC 100 4,2TD z 99roku. silnik 6 cylindrowy rzedowy chodzi jak zyleta a ma juz ponad 600tysi nasmigane. ale kopco w przedziale od tysiaca do 2tysi obrotow. od czego by to sie zabrac zeby to kopcenie zlikwidowac??? dodam ze czarny dym.
HeresR32 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 uszczelka pod zaworami? moja LC 90 tez zakopci na czarno ale tylko przy odpalaniu i w zime ogolnie za***iste auta tylko problem jest z specyficznymi czesciami tylko aso (np.uszczelki)
klucha11 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 uszczelka pod zaworami? moja LC 90 tez zakopci na czarno ale tylko przy odpalaniu i w zime ogolnie za***iste auta tylko problem jest z specyficznymi czesciami tylko aso (np.uszczelki) tez wczesniej mialem LC90 i wiem jaki jest problem z czesciami no i te ceny. ale sprzedalem bo za slaba byla "ciagam 4,5tonowa przyczepe:) "a co do tego dolotu wszystko wyglada dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi