Gość darecki84 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam mam ptyanie który kabelek przeciąc zeby nieodpalił ?
dark79 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jak CI powiem to wszyscy bedą wiedzieli gdzie szukać u Ciebie w aucie ale tak na poważnie, w skrzynce z komputerem od silnika czyli na podszybiu powinny być takie czarne przekaźniki po lewej stronie obok komputera, nie pamiętam dokładnie który ale jeden z nich daje zasilanie na kompa i jak go wyciągniesz auto nie powinno zapalić i świeci się kontrolka od swiec żarwych, rozetnij zasilanie przekaźnika (najlepiej mase) i masz odcięcie zapłonu w diesel'u
dark79 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 jak by co to pisz na PW to ci opisze co i jak
Yshia Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 witam, audi mam dopiero od niedzieli (no i jeszcze stoi w garażu na niemieckich tablicach, czekając na łaskę starostwa miejskiego i wydanie polskich rejestracji :razz: ) i mam pytanie dotyczące właśnie odcięcia zapłonu.. Gdzie mogę coś takiego założyć, czy pobawić się samemu? Słyszałam że to jedna z najlepszych opcji zabezpieczenia auta.. Macie jakieś rady? Bedę wdzięczna za pomoc, do tej pory jeździłam mercem beczką i mogłam zostawić kluczyki w nim na noc, a i tak stał rano pod mieszkaniem Dodam, że potrzebuję na prawdę dobrych zabezpieczeń, bo auto będzie stało po prostu pod blokiem.. zapraszam koleżanke do newbie najpierw
Rekomendowane odpowiedzi