Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Komunikat o spalonych żarówkach, żarówki sprawne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na forum wiec pisze nowy temat ;)

zapala mi sie kontrolka spalonej zarowki z opisem taki : 1. FEU ARRIERE GAUCHE 2. FEU ARRIERE DROIT.

to z prztłumaczenia chodzi chyba o swiatla tylne. lecz wszystkie swiatla sa sprawne. ale cale lampy z tylu ostatnio byly wyjmowane i zakladane ale wszystko jest na swoim miejscu tak jak byc powinno. wie ktoś co z tm zrobic??

---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

dodam jeszcze ze podcas odlaczania lamp akumulator nie gyl odlaczany chcociaz niew eim czy to ma jakies znaczenie

Opublikowano

z opisu wygląda że obydwie lampy sygnalizują błąd czy czasem nie zmieniałeś żarówek na jakieś ledy lub słabsze albo jeszcze raz rozepnij kostki

Opublikowano

Kolega pisze, że całe lampy były wymienione z tyłu ostatnio. Może wymieniłeś na jakieś ala tuning z allegro i to jest przyczyną

Opublikowano
  • Autor

żadna żarówka nie była wymieniana ani wyciągana ani tez lampy nie byly wymieniane. wszystko jest takie jakie bylo zero jakich kolwiek zmian... nie mam pomyslow co moze byc przyczyna;/ a i w ala tunung sie nie bawię ;)

Opublikowano

wyciąg lampy wypnij wtyczke i potraktuj je kontaktem (preparat do styków)

Opublikowano

Sprawdz jeszcze światełka wstecznego biegu u mnie po wymontowaniu świateł w kostce nie łączyło.

Opublikowano
  • Autor

spraqwdzane swiatla byly 4 razy :) wszystkie swiatełka działaja. no narazie to pomysl tylko zeby wlasnie wymontowac raz jeszcze...

Opublikowano

ja bym pomierzył napięcia....przeczyścił styki jak podają koledzy. potem zainteresował modułem...

....zmienił język komunikatów...:wink: na zrozumiały

Opublikowano
  • Autor

to tez bede zmieniał, tylko narazie brak czasu. szkoda ze polskiego nie ma ale lepszy od franuskiego bedzie angielski ;) oj niby to w niczym nie przeszkadza tylko wkurza ucho i oko jak sie odpala auto:)

Opublikowano

u mnie czasami jest to samo ale zdarza się bardzo rzadko i po ponownym odpaleniu komunikat znika. Podpinałeś vaga może z poziomu komputera musisz skasować błąd

Opublikowano
  • Autor

nie jeszcze nie podpinałem ale mam zamiar zajechac do znajomego mechaniora. a jak wykasuje bład vagiem to on ni epowróci przypadkiem?? ni ewiem zobacyzmy, jak bede cos wiedzial to napisze, jak narazie to musze zrobic klime :)