Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Mi za seicento zaśpiewali 200zł dopłaty jakbym chciał przepisać je na siebieBo co?Zniżki nie te Lata nie te Pojemność nie taka????? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Nie wiem dlaczego. Zniżki pełne,lata też także to ich widzi mi się także wolałem żeby żona jeździła z umową i święty spokójDokładnie.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Ja golfem tak jezdzilem chyba ponad 2 lata i nie bylo zadnych przypalow podczas kontroli. Auto mialem na siebie zarejestrowane na SD, a w ubezbieczeniu bylo caly czas na blachy poprzedniego wlasciciela SMI. Co prawda to koles yebnal byka w ubezpieczalni, a mi jakos zawsze sie zapominalo, zeby to pozmieniac itd, az w koncu po tym czasie zadzwonilem i przepisali mi na SD.
Opublikowano 23 Kwietnia 201610 l Ucho, kolejna propozycja. Gwint bieda... Na działce Ci to ogarnę... Będziesz se mógł regulować... - jedna nakrętka, lub - 4 nakrętki...
Opublikowano 23 Kwietnia 201610 l Ucho, kolejna propozycja. Gwint bieda... Na działce Ci to ogarnę... Będziesz se mógł regulować... - jedna nakrętka, lub - 4 nakrętki... He he he Może się też skuszę[emoji39]
Opublikowano 24 Kwietnia 201610 l Autor Multis tuś jest ciul ja już mam ale w c5 by to miodzio było kiedy rezamy damy radę twojego awanta tak wyrezać
Opublikowano 24 Kwietnia 201610 l Multis tuś jest ciul ja już mam ale w c5 by to miodzio było kiedy rezamy damy radę twojego awanta tak wyrezać Pewnie , zamawiam do A3 szpachle, to może zamówie więcej....
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l Ucho.77 czy w Twoim projekcie masz założoną gałeczkę s-line od A3 czy jest to od A4?
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l Cześć czy mógłbyś napisać ile Cię kosztowała wymiana obudowy lusterek na chrom ?
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l Autor Ucho.77 czy w Twoim projekcie masz założoną gałeczkę s-line od A3 czy jest to od A4? To jest swap A3 z A4 gałka a3,mieszkania a4 Cześć czy mógłbyś napisać ile Cię kosztowała wymiana obudowy lusterek na chrom ? Coś ~200zeta, to są obudowy InPro
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l Autor Gałki z A3/4 są takie same, różnica jest tylko w wielkości mieszka/ramki Dziadek trafił do galerii sław http://a4-klub.pl/index.php?/topic/344012-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum-galeria-slaw-2016/ za głosy Edytowane 28 Kwietnia 201610 l przez ucho.77
Opublikowano 2 Maja 201610 l Autor Ex właściciel nie raz dzwoni że chce odkupić Edytowane 2 Maja 201610 l przez ucho.77