Opublikowano 5 Sierpnia 201214 l Autor Nie no nie przesadzajmy ale jechałem kiedyś RS4 po sofcie To robiło dla mnie szał jeżeli ktoś się z tym nie zgadza to trudno ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- PUMA, no przecież robią po 230km z 1.9pd więc chyba się da? Dobrze ale co mi da 230PS i 1550kg wagi Jeżeli seat ibiza będzie miało 1200kg i 190ps i będą podobnie jechać
Opublikowano 5 Sierpnia 201214 l jak przyjmujesz taki tok myślenia to po co Ci auto kup motor... A no po to że będziesz miał satysfakcję że masz jednego z szybszych pasków 1.9pd
Opublikowano 5 Sierpnia 201214 l Autor Dlaczego twierdzisz że mam zły tok myślenia. Moim celem jest mieć samochód który mało pali a którym śmiało mogę wyprzedzać i poruszać się sprawnie po naszych drogach. Mając spalanie na poziomie 7.5 litra i prawie 190ps mysle jest fajną sprawą. Za kasę za którą kupiłem B6 mogłem śmiało kupić S4 B5 ale moc to nie wszystko.
Opublikowano 5 Sierpnia 201214 l To kupiłes auto do scigania czy Dla ,,Wypasu''? zawsze mozna kupic golfa 1 zrobic swapa miec 250 KM i 700KG.... a RNS gdzies sie upchnie:wink: 200 PS to taki dobry setup do wyprzedzania i czasem do pogonienia Hondy na miescie:kox:
Opublikowano 5 Sierpnia 201214 l Autor To kupiłes auto do scigania czy Dla ,,Wypasu''?zawsze mozna kupic golfa 1 zrobic swapa miec 250 KM i 700KG.... a RNS gdzies sie upchnie:wink: 200 PS to taki dobry setup do wyprzedzania i czasem do pogonienia Hondy na miescie:kox: No dlatego piszę że mam samochód na codziennie z fajnym wypasem i do wyprzedzania w 100% wystarcza:wink:
Opublikowano 6 Sierpnia 201214 l szybszy znajdzie się zawsze ale jedziemy w ruchu ulicznym z punktu A do B i wtedy wychodzą umiejętności.moc mocą ale to nie wszystko na drodze publicznej,u mnie w mieście jest dużo autek z dużymi mocami-ale to niestety z reguły to mistrzowie prostej....
Opublikowano 6 Sierpnia 201214 l Pokaż jak opony potem wyglądały:grin: jakie opony? przeciez to na koniec były same szmaty na amelinium:decayed: Continental sport Contact 3 na tyle i dunlop sp sport 9000 na przodzie:wink:
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor A więc z okazji że miałem wymienione szklanki i wałek oraz musiałem wymienić wtryski. Razem z Danielem z Ecu Project postanowiliśmy wrzucić najtańszą opcję czyli takie jakie były czyt. BA Miało nie być korekty ale okazało się że Mechanik u którego stało auto wgrał sobie serię nie wiadomo po co:facepalm: Więc musiał być zrobiony nowy soft. Z góry zaznaczam że nie chciałem aby auto miało takiego strzała przy 2200 rpm jak przedtem. A więc Mirek zrobił mi bardziej płasko wstający wykres i od razu lepiej się samochodem jeździ
Opublikowano 21 Marca 201313 l Super że fura wróciła na asfalt z całkiem fajnym wynikiem gratulacje:)
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor Trochę się nasiedzieliśmy myśląc o tym. Dlatego też wielkie podziękowania dla Piotrka
Opublikowano 21 Marca 201313 l spoko na odległość można nie za wiele, a pompki to albo podmienione zostały albo dostały od złego ustawienia popychaczy
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor Mimo to bez twojej pomocy nie wiadomo czy nie wydał bym worka pieniędzy dodatkowo:decayed:
Opublikowano 21 Marca 201313 l bo jak widzisz spokój to podstawa:) to trzeba jakąś flachę wypić za ten worek:)