Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.9tdi brd + fmic STAGE2 + Wykres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj na pw ile Cie kosztowal FIMC z orurowaniem i czy montowales sam czy ktos?

Opublikowano

jeśli można to też bym poprosił PW :wink:

Opublikowano
  • Autor

Opisze wam tutaj może się więcej osobą przydać.

Cały towar brałem z FMIC.pl

Jak ktoś będzie chciał to opisze dokładnie co zakupić. Koszta z fmiciem wyjdą około 800-900zł.

Zrobić można samemu tylko trzeba trochę umiejętności ale w to nie wątpie ze macie.:decayed:

Opublikowano

tez mam z FMIC i wyszło z 600 zł:wink:

Opublikowano
tez mam z FMIC i wyszło z 600 zł:wink:

no właśnie ja mam calutki dolot w kwasie i mało silikonu i wszystko z FMIC i koszt 900zł a IC 18cm a nie 14

Opublikowano

dawaj wykres bo jestem ciekawy wyniku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wykres musi poczekać dopiero w pn się będę umawiać.

Opublikowano

ja góre zostawiłem seryjna:wink: te 5 *C w dolocie wiecej mi nie przeszkadza...

Opublikowano
  • Autor
ja góre zostawiłem seryjna:wink: te 5 *C w dolocie wiecej mi nie przeszkadza...

:thumbup1:

Opublikowano

No to wklejaj wykres:wink:

Ps szkoda ze nie ma 100 KM/1l:kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A więc można powiedzieć że gotowy Stage2.

Stage 2 ponieważ wtryski nie pozwalają na więcej mocy.

O to wykres chłopaków z Ecu Project

a4_slu.jpg

image upload

Na wiosnę planowany Stage3 Wtryski AL + strojenie:decayed:

Opublikowano

ladnie wyszlo prawie 400nm,myslalem ze te kreski inaczej wygladaja ,az jestem zdzwiony,ze magik wygral

Opublikowano

tez sie dziwie.... moze jednak doszły mi KM i niutki po zmianie Vacum:wink:

Opublikowano

Z tego co tu obserwuję i porównuje wykresy to to turbo BRD to jednak faktycznie nic specjalnego nie jest :kwasny:, podobna moc wychodzi mi na serii turbo bez FMIC, teraz założony i czekam na pomiar na hamowni.

Opublikowano
Z tego co tu obserwuję i porównuje wykresy to to turbo BRD to jednak faktycznie nic specjalnego nie jest :kwasny:, podobna moc wychodzi mi na serii turbo bez FMIC, teraz założony i czekam na pomiar na hamowni.

Nawet jak byś tu GTB22 włożył to mocy i tak nie będzie bo nie bierze się ona z powietrza tylko z paliwa. Jak nie ma czym podlać to mocy na rzadnej turbosprężarce nie będzie.

Opublikowano

no nic specalnego.... 50 Nm wiecej to nic.... wiatrak z Tyłka By Ci zrobił:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj panowie Mirek osobiście do mnie przyjechał do domu i ogarnął sprawie EGR. Muszę naprawdę pochwalić firmę Ecu-Project za takie wyjaśnienie sprawy:hi:

A jeżeli panowie piszecie że BRD szału nie robi to się z tym w 100% zgodzę ale dodam że 1.9tdi z żadnym turbem nie będzie szału robić. Do takiej zabawy jest o wiele więcej samochodów do tego przeznaczonych. Ja włożyłem BRD ze względu na to że mój AWX już trochę brał olej. Także czekam aż się sytuacja z wtryskami rozwinie jeżeli nie padną to zostaną a jak nie to założymy coś ciekawszego i się wystroi.:decayed:

Opublikowano
Dzisiaj panowie Mirek osobiście do mnie przyjechał do domu i ogarnął sprawie EGR. Muszę naprawdę pochwalić firmę Ecu-Project za takie wyjaśnienie sprawy:hi:

A jeżeli panowie piszecie że BRD szału nie robi to się z tym w 100% zgodzę ale dodam że 1.9tdi z żadnym turbem nie będzie szału robić. Do takiej zabawy jest o wiele więcej samochodów do tego przeznaczonych. Ja włożyłem BRD ze względu na to że mój AWX już trochę brał olej. Także czekam aż się sytuacja z wtryskami rozwinie jeżeli nie padną to zostaną a jak nie to założymy coś ciekawszego i się wystroi.:decayed:

1.9tdi z żadnym turbem wg ciebie nie robi szału..no comment
Opublikowano
  • Autor

1.9tdi z żadnym turbem wg ciebie nie robi szału..no comment

Dokładnie... Zapomniałem dodać że w budzie avanta B6.

Opublikowano

no co mało chłopak widział w życiu a może najeździł się benzynami 600+ :)