Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też mam pytanie czy z BT v.H da rade ściągnąć numery do RNS_E jeśli nie posiadam kiery MF ??

czyli jak to jest jak masz ori BT i ci nie ogarnia kontaktów bo za nowy telefon to masz lipe? :confused4:

a jak z mudulem C ogarnia czy nie ogarnia

...moduł C i H to moduły High i w obu przypadkach powinniście mieć wszystkie kontakty i na fisie i na rns-e , no chyba że macie fony z symbianem , wtedy trza pokombinować a i tak nie zawsze zadziała

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też mam pytanie czy z BT v.H da rade ściągnąć numery do RNS_E jeśli nie posiadam kiery MF ??

czyli jak to jest jak masz ori BT i ci nie ogarnia kontaktów bo za nowy telefon to masz lipe? :confused4:

...moduł C i H to moduły High i w obu przypadkach powinniście mieć wszystkie kontakty i na fisie i na rns-e , no chyba że macie fony z symbianem , wtedy trza pokombinować a i tak nie zawsze zadziała

no to wiele wyjaśnia...czyli moja nokia n8 z symbianem nie zapoda mi kontaktów na fisa :wallbash:

trzeba zmienić telefon :mysli:

Opublikowano

no to wiele wyjaśnia...czyli moja nokia n8 z symbianem nie zapoda mi kontaktów na fisa :wallbash:

ja tez mam N8 i mam problem z kontaktami... raz sa a raz nie... pojawiaja sie i znikaja jak murzyn na pasach :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

ja tez mam N8 i mam problem z kontaktami... raz sa a raz nie... pojawiaja sie i znikaja jak murzyn na pasach :gwizdanie: :cool1:

ja nie mam nigdy przynajmniej nie zauważyłem żeby były u mnie...a wczytuje Ci samo te kontakty czy coś musisz kombinować :mysli:

Opublikowano

ale słyszałem że z noki jest jakaś nakładka, bez sensu kupujesz auto z BT i co d*pa blada z tego masz a płacisz grubą kase ze 2 tys czy więcej :confused4:

Opublikowano

jaka nakładka wiesz coś więcej??

Opublikowano

kiedyś w wątku pisał ktoś o jakimś programie na nokie by ogarnial BT

Opublikowano

Nokia 810 Contact Download Application

Opublikowano

zobaczymy zaraz ;):naughty:

Opublikowano

no tylko N8 tam nie ma :confused4: to po pierwsze...

...po drugie jak zassać w ogóle telefony do RNS_E

...po trzecie tam gdzie w focie u góry u Malika są wszystkie kreski sygnału to u mnie nie ma żadnej przy N8 (ale działają rozmowy), przy jakimś tam samsungu są wszyskie

Opublikowano

...po trzecie tam gdzie w focie u góry u Malika są wszystkie kreski sygnału to u mnie nie ma żadnej przy N8 (ale działają rozmowy), przy jakimś tam samsungu są wszyskie

tutaj mamy dokladniej o czym pisal kolega :wink4:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/N8-and-Audi-MMI-partial-Integration-only/td-p/894885

Opublikowano

tutaj mamy dokladniej o czym pisal kolega :wink4:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/N8-and-Audi-MMI-partial-Integration-only/td-p/894885

no tylko ja się nie uczyłem angielskiego :polew: :polew: :polew: miałem w szkole niemiecki :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 21:40_________________________________________________i jeszcze jedno pytanie: czy dostęp do książki (jak i jej wczytanie) jest tylko z poziomu kiery MF (wiem, że pytałem ale nie było jednoznacznej odp.)

Opublikowano

Artur masz tarcze wyboru numeru z poziomu rns-a :mysli: jeśli tak to w lewym górnym rogu masz pamięć i tu znajdziesz spis fonów ,odebrane , nieodebrane itd.

Opublikowano

Artur masz tarcze wyboru numeru z poziomu rns-a :mysli: jeśli tak to w lewym górnym rogu masz pamięć i tu znajdziesz spis fonów ,odebrane , nieodebrane itd.

no to mam ale nie mogę tam nic zrobić...nie mam możliwości wyboru czegokolwiek tam

Opublikowano

Artur - sprawdź i podaj kodowania modułów BT i RNS-E.

Opublikowano

no to mam ale nie mogę tam nic zrobić...nie mam możliwości wyboru czegokolwiek tam

"

u mnie tak samo... tylko ze u mnie czasem "cos" sie wgrywa np. nieodebrane albo spis telefonow...

Opublikowano

Ja tez mam tą komórę i w wer. zwykłej tj. z końcówka D mi normalnie działa wskazanie siły sygnału, tak samo jak zapodawanie kontaktów na fisie, oczywiscie przy w tej wersji bluetooth'a to jedynie z kart SIM i tylko na fisie ale za każdym razem mi zapodaje.

Opublikowano

Huberto_v a możesz sprawdzić swoje kodowanie??

Opublikowano

Witam. Planuje zamontowac w swoim aucie modul bluetooth. Posiadam wersje europejska auta wraz z fabrycznym RNS-E. Do tego mam telefon Samsung Galaxy S II na Androidzie 2.3.4. Do kupienia mam dwa moduly:

8P0 862 335 M MY 2007 (Europe)

8P0 862 335 P MY 2009 (North America)

Problem w tym, ze mimo powyzszej rozpiski mowiacej o tym, ze M wyszedl w 2007 roku na allegro bez trudu znalazlem taki modul z data styczen 2006. Co za tym idzie modul jest stary, a ja mam dosc swiezy telefon i boje sie, ze ksiazka tel. lub ostatnie polaczenia nie beda dzialac. Drugi modul wg. Waszej rozpiski powinien byc mlodszy, ale ponoc pochodzi z USA (moze to ktos potwierdzic?). Czy z racji jego pochodzenia moge sie spodziewac jakichs problemow? Czy bedzie kompatybilny z moim telefonem? Ktory z modulow wybrac. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Pozdrawiam

podbijam, czy ktos moze mi pomoc? :) dzieki

Opublikowano

Huberto_v a możesz sprawdzić swoje kodowanie??

Navi 8E0 035 192 C : 0319257

Tel 8P0 862 335 D : 0001822

:hi: