Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Fabryczny moduł BT - 8P0 862 335 + (literka, dokładna rozpiska na końcu poradnika). "

Moze mi ktoś powiedzieć gdzie to jest bo nie widze na 1 stronie?

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Huberto_v a możesz sprawdzić swoje kodowanie??

Navi 8E0 035 192 C : 0319257

Tel 8P0 862 335 D : 0001822

:hi:

..moduł jest skodowany na basic czyli bez obsługi z poziomu rns-a itd. a że ciągnie kontakty na fisa to fart :wink4:

Adaś , Artur dajcie swoim fonom powrót do ustawień fabrycznych :naughty: może cuś zajarzy :gwizdanie:

Opublikowano

"Fabryczny moduł BT - 8P0 862 335 + (literka, dokładna rozpiska na końcu poradnika). "

Moze mi ktoś powiedzieć gdzie to jest bo nie widze na 1 stronie?

Poprawiłem tutorial malika (myślę, że nie będzie miał nic przeciwko :wink4:) - dodałem listę dostępnych modułów BT na końcu zwiniętej części pierwszego posta.

..moduł jest skodowany na basic czyli bez obsługi z poziomu rns-a itd. a że ciągnie kontakty na fisa to fart :wink4:

Adaś , Artur dajcie swoim fonom powrót do ustawień fabrycznych :naughty: może cuś zajarzy :gwizdanie:

Z tego co pamiętam to u Artura nie odpalałem wersji Comfort więc całkiem możliwe, że to załatwi sprawę (jego kodowanie będzie za 30 minut).[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 20:08_________________________________________________Jeśli dobrze pamiętam to...

RNS-E: 0301713

BT: 0000522

Artur - zmień kodowanie BT na 0010522.

Opublikowano

dzis odpalam a tutaj niespodzianka :):)

wszystko tak jak powinno byc ;);)

czasem tak bywa :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

mozliwe ze fart... :gwizdanie: dzisiaj po robocie specjalnie raz jeszcze wszysko sprawdzalem czy dziala to co napisalem wyzej i dziala :rolleyes:

Opublikowano

..kiedyś też miałem nokie N73 i za ciula z modułem H nie chciala gadać :no: nawet po wgraniu jakiś aplikacji które miały ciągać kontakty do BT

Opublikowano

..kiedyś też miałem nokie N73 i za ciula z modułem H nie chciala gadać :no: nawet po wgraniu jakiś aplikacji które miały ciągać kontakty do BT

ja na chwile obecna mam najnowszy modol BT i tez sie z moja N8 czasem pier...niczy :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Dominik...próbuje się umówić z Hubert_V ale jeśli się nie uda to od czwartku jestem w Minsku Mazowieckim...jeśli Ci to nie przeszkodzi to podjadę do Ciebie na zmianę kodowania :mysli:

Opublikowano

Dominik...próbuje się umówić z Hubert_V ale jeśli się nie uda to od czwartku jestem w Minsku Mazowieckim...jeśli Ci to nie przeszkodzi to podjadę do Ciebie na zmianę kodowania :mysli:

domin Ci to opanuje na cacy :good: :good: :good:

Opublikowano

więc sparwdzone i działa (nie u mnie :cool1: )

kodowanie modułu BT zgodne z tym co podał BART`s 0010522

a jeśli chodzi o nokie N8 to należy poprostu aktualizować oprogramowanie i wszystko powinno śmigać...z tel. Huberto_v jest :good:

dzięki Hubert za kodowanko...inne telefony działają i ściągają książkę tel. bez najmniejszych problemów

Opublikowano

a jeśli chodzi o nokie N8 to należy poprostu aktualizować oprogramowanie i wszystko powinno śmigać...z tel. Huberto_v jest :good:

dzięki Hubert za kodowanko...inne telefony działają i ściągają książkę tel. bez najmniejszych problemów

..no i gitara :good: to teraz multi i sds :wink4:

Opublikowano

spoko :th: najważniejsze ze dziala :good:

Opublikowano

(...)

to teraz multi i sds :wink4:

Działa to z RNS w wersji "C"? Sprawdzałeś taki wariant?

Opublikowano

..no jase że hula :wink4:

Opublikowano

wiec tez to musze sprawdzic i pozmieniac trosze w razie potrzeby :cool1:

Opublikowano

dobra potwierdzam...kodowanie dla nokia n8 0010522 i należy ściągnąć do tel. uaktualnienia i śmiga książka itd!!

Opublikowano

Panowie przeczytałem pięć stron tego tematu i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Po pierwsze czy moduł BT działa z radiem chorus 2 lub concert 2?

Po drugie który moduł obsłuży telefony z androidem lub iOS?

Opublikowano
Po pierwsze czy moduł BT działa z radiem chorus 2 lub concert 2?

..jasne że działa , co do androida to szukaj modułów z końcówkami C,H,Q na tych sprawdzałem i śmiga :wink4:

Opublikowano

Spoko. Telefon można wtedy obsługiwać z poziomu radia? Jakie funkcję będą dostępne zastanawiam się nad fabrycznym modułem BT lub zestawem PAROTA i interesuje mnie co jest bardziej przyjazne w obsłudze.

Opublikowano

Spoko. Telefon można wtedy obsługiwać z poziomu radia? Jakie funkcję będą dostępne zastanawiam się nad fabrycznym modułem BT lub zestawem PAROTA i interesuje mnie co jest bardziej przyjazne w obsłudze.

z poziomu radia nic nie wydłubiesz :confused4: radio wycisza tylko muzyke i daje głos z tel. za to jeśli masz kiere multi będziesz m iał kontakty z tel na fisie :naughty:

gdybyś miał rns-a to wtedy można sie pobawić :kox: