Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Widziany,widziana-kiedy i gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony spotkaniom na drodze!!!

:hi: Być może jest taki temat potrzebny,bo poruszam się często pomiędzy Poznaniem a Szamotułami i widzę dużo OOOO.To można byłoby tutaj wpisywać pozdrowienia dla kierowników.:wink:

Opublikowano

ja poruszam się często w promieniu 150 km od mojej miejscowości PNT i także widzę dużo OOOO których nie znam a są z okolic mojego miasta i nie widzę ich tutaj na forum...:(może zrobić taka akcje promującą forum xD...np.wyprzedzać je i "pokazywać"naklejkę która jest naklejona pod tylna lampą...<lol>

Opublikowano
  • Autor

450yamaha,czy to Ty stałeś na światełkach w Kobylnikach około 18ej?

Opublikowano

w moich stronach również jeździ dużo audi i też nie znalazłem na forum:) ostatnio srebny avant b5 nad zalewem w jutrosinie na blachach PKS. Pozdrawiam tych trzech panów z pieskim:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie szary avant b6 z rameczkami klubowymi PSZ .... widziany w Piaskowie około 18ej któż to.

Opublikowano

Szary avant b6 z przyczepką z klubową ramką PO.. widziany wczoraj na Obornickiej koło 17.30 :hi:

Opublikowano

Wypatrujcie Dodge Grand Caravan Sport, ciemno-zielony + czarne szyby :kox:

Też z ramkami klubowymi(jedyna pamiątka po Audi) :grin:

Opublikowano

ciemny sedan b5 na PKS często widziany w okolicach pępowa

Opublikowano
Szary avant b6 z przyczepką z klubową ramką PO.. widziany wczoraj na Obornickiej koło 17.30 :hi:

OT: a ja właśnie z Twoich okolic wróciłem .. Nowe Drawsko ... ;)

Opublikowano
  • Autor

Panowie dziś około 16ej wyjeżdżałem z Jarochowskiego po lewej stronie na chodniku stała czarna b6 avant,może klubowa.Jak coś to pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czerwony B5 na konińskich tablicach, ustrzelony na os. Piastowskim 12-09-2012 :wink:

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

pzdr!

Opublikowano

Wczoraj tj. 18 września ok. 19.30 - 20.00 prawdopodobnie zielone B5 na początkowych blachach "PZ" prawie cała trasa Poznań - Śrem , Dzięki za towarzystwo!!! Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja widzę codziennie po kilkanaście a4 ale nikt nie ma ramek klubowych ;/ i chyba nawet nie ma ich w klubie ;/

Opublikowano

a mnie tak samo kolego. Brak klubowych aut

Opublikowano
a mnie tak samo kolego. Brak klubowych aut

lipa ;/ a często czy jadę do konina czy Poznania to ciągle widzę a4 a tak to lipa nikt prawie ramek klubowych nie ma ;/

---------- Post dopisany 07-10-2012 at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany 05-10-2012 at 22:35 ----------

widziałem srebną audi wczoraj na orlenie i rejestracja PSL coś tam :D ramki klubowe nawet ma :P a tu cisza :D

Opublikowano

Arx91 - jeszcze pewnie ta srebrna trąbiła i mrugała awaryjkami? To znam kolesia :decayed:

Opublikowano
Arx91 - jeszcze pewnie ta srebrna trąbiła i mrugała awaryjkami? To znam kolesia :decayed:

No tey dokładnie skąd wiesz? :P nie wjechała do mnie wieczorem :P

Opublikowano

Witam , jestem klubowiczem od 2008 kiedy to nabyłem Audi ale po 4 latach i powiększeniu rodziny czas sprzedać autko :( . Jak ktoś zainteresowany to okolice gniezna i wągrowca.

Opublikowano

Daniel czy to Ty czasem wczoraj ok. 13 nie jechałeś w okolicy Rokietnicy, Piątkowa?

Opublikowano
  • Autor

Tak,ale Ciebie nie widziałem :mysli: