Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele recaro z s3 2001 do a4 b5 2001 polift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Pytanie moje jak w temacie. Czy orientuje się ktos z was czy z audi s3 1996-2001 podejdą recaro do a4 b5 2001 rok przód tyl czy sam przód??

Bo prawde mówiac są tansze niż z s4 . Proszę o odpowiedzi. Pozdro

2477728739.jpg

By bartoszewski85 at 2012-07-10

24777287391.jpg

By bartoszewski85 at 2012-07-10

Opublikowano

gdyby podeszły z s3 to pewnie kazdy by to montował, kanapa tył jest całkowicie inna i nie podejdzie na 100% a przód raczej tez nie ale na 100 nie wiem :whistling:

Opublikowano

Jak byś przełozył ze swojego stelaża szyny, to przód moze by podeszedł:whistling:

Opublikowano

Od S3 są tańsze, ale przerób szyny.. kup poduchę obszyj tylną kanapę i już masz ponad 2 tysie :wink:

Opublikowano

Mam wrażenie że te Recarosy są w każdym aucie tańsze niż do A4.

Widzialem już takie z Omegi, Mondeo i z innych i się dziwiłem jaka rozsadna kasa...

Ciekawe czy to są dokładnie takie same fotele tylko różnią się szynami czy też są to całkowicie inne, i są tylko podobne do siebie :)

Opublikowano

Recaro też da sie kupic w dobrej monecie do A4:banan:

kazdy inny fotel nizdo A4 ma inaczej obmyślona szyne, wiec spawarka i ogień z przeszczepem:wink:

Opublikowano

Widzialem już takie z Omegi, Mondeo i z innych i się dziwiłem jaka rozsadna kasa...

Ciekawe czy to są dokładnie takie same fotele tylko różnią się szynami czy też są to całkowicie inne, i są tylko podobne do siebie :)

Czy ja wiem..do A6 Recaro to 3-4 koła za komplet.. szmaciaki 2 tys. Do A4 znajdziesz już od 2-2,5 tys. skórę.. Szmaciaki długo leżały pod Radomiem za 1400 zł i nikt się nie imał do kupna :decayed:

Do Mondeo są zupełnie inne fotele, to samo do Omegi czy od A8 D2.. wszystko ma inne kostki, poduszki, szyny.. Ja raz przerabiałem fotele w poprzednim aucie i już nigdy więcej :hi:

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo o co chodzi ale bawić się z szynami spawaniem itd. mija sie z sesnem wg. mnie jak ma byc ori to zeby bylo ori a nie jakas rzeźba. Tez u siebie w poprzednim aucie przerabaiłem fotele i nie polecam nikomu takiej zabawy. Nic trzeba będzie albo obszyć w skórze moje albo skałdać na recaro. Dzieki za info .

Opublikowano

To że jakiś chciwy pajac sobie zażąda 3 tysie za Recaro, to nie znaczy że znajdzie się naiwniak po stronie przeciwnej chętny je kupić :wink:

Niedawno na Allegro widziałem klucz dynamometryczny Hazet wystawiony przez gościa za 1500 zł, podczas kiedy nowy tego typu klucz w sklepach internetowych kosztował 600-800 zł. Więc jak widać chciwość ludzka nie zna granic:facepalm:

Taka kwota za fotele w stosunku do wartości auta jest śmieszna. Ja nie wydałbym na fotele do B5 więcej niż 800-1000 zł, uważam że to bezsens i kasa w błoto.

Opublikowano
Ja nie wydałbym na fotele do B5 więcej niż 800-1000 zł, uważam że to bezsens i kasa w błoto.

Tylko w tym przedziale cenowym nie kupisz recaro :wink:

Opublikowano
Ja nie wydałbym na fotele do B5 więcej niż 800-1000 zł, uważam że to bezsens i kasa w błoto.

Tylko w tym przedziale cenowym nie kupisz recaro :wink:

Kiedyś widziałem na Allegro Recaro do A4 (materiałowe) za 1000 zł z tego co pamiętam. Ale poszły w mgnieniu oka. Ew. można wyrwać ładne oryginalne kubły.

Opublikowano

Ja swoje kupiłem nie wiele drozej, tyle ze wersja sedan i trza kombinować teraz z oparciem:wink: