krzysztofquattro Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam poszukuje wyżej wymienionego DVD w formacie 1-din. Czy ktoś ma doświadczenie z takim sprzętem , czy wyjeżdżany ekran nie jest awaryjny no i oczywiście jaki sprzęt byście polecili? Kwota którą miałbym na wydanie to ok 1500zł. Mam jeden warunek musi na tym śmigać Automapa gdyż zewnętrzna navi nieco mnie już męczy. Czy coś takiego jest warte zainteresowana czy szukać jakiś popularniejszych firm? NOWOŚĆ Kruger & Matz 1DIN DVD DVB-T 7'' KM2002 (2467455787) - motoAllegro
Adam.S Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam ja też jestem na etapie wymiany radia i zastanawiam się nad takim Pioneerem PIONEER AVH-6300BT 7" USB SD I-Pod BLUETOOTH (2462312082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może ktoś z forumowiczów ma coś takiego i podzieli się doświadczeniem
krzysztofquattro Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Ostatnio znalazłem coś takiego AUDIOMEDIA MSM479 1-DIN 7 CALI NAWIGACJA AUTOMAPA (2521433230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cena dość znacząco przekracza zakładany budżet , ale wydaje się że zestaw jest typu plug&play co bardzo mi odpowiada. Automapę posiadam na własnej karcie więc myślę , że cena by nieznacznie spadła. Czy wiecie coś o tym? Ktoś używał/testował? Nie chcę kupować szajsu dlatego wolałbym zapoznać się z opinią kogoś kto zna ten sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi