Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2 DIN z a4 b6 do a4 b5 ???? NAVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano . Oszukałem się takiego tematu lub podobnego na forum i teraz mam pytanie czy Navi z B6 podjedzie do B5 bez problemów , nie chodzi mi już dokładnie o navi tylko bardziej dla wyglądu i czy w niej da rade też TV podłaczyc ewentulanie inne rzeczy żeby czytało mp3 albo karty sd . Jak kto może niech da znac albo napisze coś :]

Opublikowano

Nawigacja z B6 jest mniejsza od ori navi od B5 czy A6 C5 zeby uruchomić TV musisz mieć jeszcze tuner TV AUDI A3 A4 A6 A8 TUNER TV DIV 4D0919146B @@@ (2447264140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeśli chcesz aby działaly karty sd musisz kupić coś takiego Zmieniarka MP3 Xcarlink AUDI A3 A4 A6 A8 TT USB SD (2472724413) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to znaleźone tak na szybko

Opublikowano
  • Autor

Oki dzięki za info. Ale z tego co widze to chyba bardziej lepiej wyjdzie kupienie 2 Din np. pioneera albo jvc niż zabawa z tym . Bo za samo radio navi do b5 trzeba z 600 zł dać i to jeszcze navi będzie działać jak każdy wie .....+ ta reszta i się tego nazbiera .

Opublikowano

no troszke tego tego jest no i oczywiście jeszcze okablowanie do tunera Tak jak napisałeś lepiej kupić 2 din Pioneera i tam am bedzie smigala.:wink:

Opublikowano
  • Autor

Bardziej mi się ori podoba navi niż inne ale w tamtym poza muzyką nic nie będzie a bawić się to bezsensu , lepiej dozbierać $$$ i coś innego zaatakować.

Opublikowano

przyjrzyj się RNS-E z A6 C5. Jest temat o montażu takiej navi. Z RNS-D szkoda zachodu.

Opublikowano
przyjrzyj się RNS-E z A6 C5. Jest temat o montażu takiej navi. Z RNS-D szkoda zachodu.

Z A6 ciezko dostać RNS E :wink: ceny od 1600 PLN

Opublikowano

Daruj sobie fabryke:wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak kowi87 napisał fabryke sobie już podarowalem , będzie szukanie czegos z pioneera . Jak mi coś wpadnie będzie to w temacie gdzies ;]. Trzeba będzie coś ciekawego upolować w dobrej $$