SowaBezOka Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Mam zamontowany zestaw HID. Xenony swieca jednak zdecydowanie za wysoko (tak, ze jest mala roznica miedzy xenonem, a dlugimi). Auto kupilem juz z zamontowanym zestawem, jak go skorygowac?
jihaad Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ustawić, to nic nie ustawisz, bo regulacja dotyczy całego środka, czyli podnosząc mijania siłą rzeczy drogowe też idą do góry. Co to za reflektory masz w ogóle?
SowaBezOka Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie mam zadnych regulacji. Drogowe i mijania sa oddzielnie. Dokladnie takie cos:
jihaad Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 To Hella czy Depo? Nie ma regulacji elektrycznej czy nie ma śrub regulacyjnych w obudowie reflektorów? Mimo wszystko w żadnym reflektorze nie ma możliwości regulować oddzielnie świateł mijania i oddzielnie drogowych.
SowaBezOka Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Nie wiem, ciezko stwierdzic. Przyjrzalem sie dokladnie i jednak sa jakies mechanizmy (jeden z lewej strony lampy, drugi bardziej z prawej). Pokrecilem, ale nie widzialem by xenon sie ruszyl...
Rekomendowane odpowiedzi