Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Gdzie w Radomiu wyciąć kata ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie w Radomiu dobrze zrobią robotę z wycięciem kata i wspawaniem rurki ?? (szybko sprawnie i niedrogo :> :th:)

Gość Michał
Opublikowano

Ja robiłem ten zabieg w Trablicach,60zł zapłaciłem.Kata oczywiście później sprzedałem :wink4:

Opublikowano

ile za kata można dostać?

Opublikowano

te Trablice to gdzieś jak na Wierzbicę się leci ??

PS. czy umawiać się trzeba czy podjadę i zrobią ??

Opublikowano

Dokładnie,kierunek na Wierzbicę,na os.Południe przejeżdzasz przez tory,zaraz drugie tory i jakies 500m po lewej jest ten warsztat. Robią od reki,chyba ze trafisz akurat na jakąś większą robótkę :wink4:

Ale czy opłaca Ci sie gnać świat drogi zeby wywalic kata? W Zwoleniu nie ma jakiegoś zakładu?

Ja wybrałem akurat ten tylko i wyłącznie dlatego ze mieszkałem na Południu i miałem tam "rzut beretem".

Opublikowano

są kur..a ale same porażki :wink4:, a z tym trzeba jechać do specjalistów bo nie chcę tego powtarzać 10 razy :)

Opublikowano

Jak już wybrałes Radom to możesz podjechac na Kielecka,obok Toyoty tam robia wszystko łacznie z tłumikami. Auto Centrum sie to nazywa czy jakos tak :wink4:

Opublikowano

właśnie tam kiedyś byłem i chyba tam podlecę

Opublikowano

Ja z tłumikami zawsze jeżdżę na ul. Gajową - polecam.

Opublikowano

kat już wycięty wózek trochę ożył i o dziwo się wyciszył, bączka większego trochę puszcza ale ogólnie więcej pozytywów :good:

Opublikowano

Za ile udało Ci się sprzedać kata? Z tego co słyszałem to z diesli nie chcą bardzo skupować.

Opublikowano

nie sprzedałem bo nie ruszałem puszki, wywaliłem tylko środek

Opublikowano

w domu :)