mcm Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Gdzie w Radomiu dobrze zrobią robotę z wycięciem kata i wspawaniem rurki ?? (szybko sprawnie i niedrogo :> :th:)
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Ja robiłem ten zabieg w Trablicach,60zł zapłaciłem.Kata oczywiście później sprzedałem
mcm Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 te Trablice to gdzieś jak na Wierzbicę się leci ?? PS. czy umawiać się trzeba czy podjadę i zrobią ??
Gość Michał Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Dokładnie,kierunek na Wierzbicę,na os.Południe przejeżdzasz przez tory,zaraz drugie tory i jakies 500m po lewej jest ten warsztat. Robią od reki,chyba ze trafisz akurat na jakąś większą robótkę Ale czy opłaca Ci sie gnać świat drogi zeby wywalic kata? W Zwoleniu nie ma jakiegoś zakładu? Ja wybrałem akurat ten tylko i wyłącznie dlatego ze mieszkałem na Południu i miałem tam "rzut beretem".
mcm Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 są kur..a ale same porażki , a z tym trzeba jechać do specjalistów bo nie chcę tego powtarzać 10 razy
Gość Michał Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Jak już wybrałes Radom to możesz podjechac na Kielecka,obok Toyoty tam robia wszystko łacznie z tłumikami. Auto Centrum sie to nazywa czy jakos tak
mcm Opublikowano 25 Października 2008 Autor Opublikowano 25 Października 2008 właśnie tam kiedyś byłem i chyba tam podlecę
tomaszu Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja z tłumikami zawsze jeżdżę na ul. Gajową - polecam.
mcm Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 kat już wycięty wózek trochę ożył i o dziwo się wyciszył, bączka większego trochę puszcza ale ogólnie więcej pozytywów
tomaszu Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Za ile udało Ci się sprzedać kata? Z tego co słyszałem to z diesli nie chcą bardzo skupować.
mcm Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 nie sprzedałem bo nie ruszałem puszki, wywaliłem tylko środek
Rekomendowane odpowiedzi