lukasssw Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 qrde wycacana jakby z fabryki wyjechała
RaFi^^GW Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2007 umyta byla zimna woda z weza ;D ... wrzuce fotki ktoregos razu jak ja naprawde wypoleruje ;P pod domem bede mial lustro
adamus Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jest świetna taka zadbana... ale fakt jak zmienisz felgi będzie jeszcze lepsza
malcolm25 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ladna, zadbana Napewno fajne felunie i bedzie cacy. Ja bym jej jeszcze wlozyl zderzaczek od S4 bo przy srebrnym lakierze to cos pieknego. Inwencja jednak nalezy do wlasciciela Czekamy na foty z letnim felunkiem
RaFi^^GW Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 zderzaczek s4? czy gril z s4?
Motor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lala pojazd kolor srebrny idealny do A4 [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2007, 15:27 _________________________________________________ Ładniutka seria. Zapodaj 17 -stki napewno szybciej ci się zawiecho nie wytłucze niż na 16-stkach jeżeli zachowasz rozsądny profil oponki, wręcz nawet lepiej bedzie to znosił im wieksze koło tym dziurka mniejsza prawda? logiczne No logiczne jak średnica koła będzie większa ale jak zamienisz 205/55r16 na 225/45r17 to wyjdzie prawie na to samą średnicę koła. Jak dobierzesz wysoki profil do 17stek straci urok. Każdy rozssądny sprzedawca- monter opon dobierze Ci tak by średnica koła została zachowana zgodnie z orginałem.
Szuder Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 ładniutka, 90ps troche mało, ale można zawirusować na więcej...
RaFi^^GW Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 No ja jakos nie jestem przekonany do wirusowania ;P nie checm zeby mi niunia wiecej palila ;d i nie wiem dokonca jak z ta zywotnoscia ;D
Iverson Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No ja jakos nie jestem przekonany do wirusowania ;P nie checm zeby mi niunia wiecej palila ;d i nie wiem dokonca jak z ta zywotnoscia ;D Poczytaj dział o tuningu , oraz opinie o z chipowanych autkach oraz osiągi to napewno złapiesz bakcyla!! A Twoje niechęci zostaną rozwiane!
Rekomendowane odpowiedzi