Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,

Przyszedł czas na obniżenie mojej kozy do wyboru mam 2 opcje:

1. Springi Eibach Pro-Kit + ori amory.

2. Zawieszenie sportowe MTS.

Nie zależy mi na nie wiadomo jakiej glebie, chce zakryć tą paskudną dziurę miedzy kołem a nadkolem, chciałbym aby komfort pozostał ale nie mam pojęcia jak to jest z tymi MTS'ami, czy nie bd za twarde.. Wybór byłby prostszy gdyby nie to, że tylnie amory mam na 50% a przód 80% i po założeniu Eibachów bd musiał za jakiś czas wymienić również amory z tyłu.. Zastanawiam się też czy po założeniu eibachów i felg 18" bedzię dalej wyglądać jak koza.. Doradźcie coś..

Opublikowano

Najlepiej podjedż do mnie to pogadamy, pracuję w Brzegu :wink: tak serio ja bym brał Eibacha a póżniej jak amory popadają wsadzał bym jakiś sportowe amorki - jakie o tym już było wiele razy pisane (ja mam amory 1BE z przodu na -35mm i dobrze się to prowadzi ale ich życie dobiega końca w piwnicy już czekają KW :banan:tylko sam przód, bo na tył muszę jeszcze odłożyć albo dam MTSa jak mnie koszta przerosną :doh: )

Opublikowano

Z tym że amory sportowe, dobre amory to koszt jak zakup taniego gwintu:wink: a używane amory...

Opublikowano

eibach pro kit + bilstein b4 taki zestawik jest spoko z tym ze to już koszt wiekszy niz kit mts'a

Opublikowano

Używane są do dojeżdżenia i przez ten czas trzeba odkładać kase na nowe :grin: Bilsteiny B4? przecież B4 sam producent określa jako zamiennik seryjnych amorków. W katalogu B6 dopiero podane są jako "sport"

Zawieszenia BILSTEIN Clubsport - sportowe zawieszenia do wyścigów i do jazdy na codzień

Tak jak Kowi pisze, za same amory masz już najtańszy gwint ale co kto lubi, chcesz glebe ładujesz gwinta :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Używane są do dojeżdżenia i przez ten czas trzeba odkładać kase na nowe :grin: Bilsteiny B4? przecież B4 sam producent określa jako zamiennik seryjnych amorków. W katalogu B6 dopiero podane są jako "sport"

Zawieszenia BILSTEIN Clubsport - sportowe zawieszenia do wyścigów i do jazdy na codzień

Tak jak Kowi pisze, za same amory masz już najtańszy gwint ale co kto lubi, chcesz glebe ładujesz gwinta :thumbup1:

Gleba odpada, chce tylko trochę obniżyć bo za wysoko stoi, komfort ma zostać.

Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tymi sprężynami H&R, nadają się do seryjnych amorków, jak z twardością i czy te z aukcji podejdą do Sedana 1.9 TDI ?

Sprężyny Sportowe H-R komplet Audi a4 Avant (2484658459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Aukcja dotyczy sprężyn do Avanta :wink: H&R jak najbardziej ale szukaj do sedana bo sprężyny Avanta mogą Ci tył podnieść i będzie lipa :whistling:

pare ofert z tablicy, trzeba by podzwonić popytać co i jak, może akurat coś ciekawego sie trafi

Sprezyny Sportowe Audi A4 Brzeziny ? Tablica.pl

Sprężyny sportowe EIBACH do audi A4 model B5 Lubań ? Tablica.pl:

Spręzyny Eibach 30mm. Audi a4 1.9TDI Ząbkowice Śląskie ? Tablica.pl: