Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Opony NANKANG NS20 lub AS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktokolwiek z was miał kiedykolwiek doczynienia osobiście z tymi oponami i mógłby się wypowiedzieć na ich temat.

Opublikowano

jak nankang to bierz ns2 dobra jakość w stosunku do ceny, ale pamiętaj że to "plastikowe opony" , więc nie spodziewaj się ,mega trakcji

Opublikowano

Masz takie auto a chcesz taki shit pakować do niego :doh: Zainwestuj w dobre markowe opony a zobaczysz jaka jest różnica w stosunku do tych słabszych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NANKANG NS20 tajwan moze na urlop to tak ale lepiej kup jakies markowe opony zobaczysz roznice

Opublikowano

Owszem, jeździłem na takich oponach w rozmiarze 215/50/17 w Omedze i uważam je za bardzo dobre. Są to opony koreańskie, ciche i bardzo przyczepne. Były to konkretnie opony Nankang NS2, kupowałem je jako nowe.

NANKANG NS20 tajwan moze na urlop to tak ale lepiej kup jakies markowe opony zobaczysz roznice

Z tymi "markowymi" oponami to też różnie bywa. Nankangi są koreańskie, a nie z tajwanu.

Opublikowano

Mialem ns20 w 17' 225/45 i powiem Ci ze byly w miare, dopoki nie popadlo. Na deszczu jak na lodowisku, po suchym bez zastrzezen, dosc cicho i trakcja w miare, ale drugi raz bym ich nie kupil

Opublikowano
  • Autor
Mialem ns20 w 17' 225/45 i powiem Ci ze byly w miare, dopoki nie popadlo. Na deszczu jak na lodowisku, po suchym bez zastrzezen, dosc cicho i trakcja w miare, ale drugi raz bym ich nie kupil

dokładnie to samo słyszałem i miałem na oponach CHAMPIRO. Ponoć AS1 jest już sporo lepsza pod tym względem.

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

Ja cały czas się zastanawiam nad federalami 595 zwykłymi albo semi-slickami