Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 z 2005r?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to mozliwe ze mam auto jak w opisie z tym ze tak : etka pokazuje mi po vinie 2005 rok , w dowodzie mam tez taki wpisany jako produkcji a na szybach wszystkich mam w oryginale 04 .. i wszedzie podawany jest przedzial ze b6 to od 2001-2004 a nie 05?? cos jest kombinowane ??

Opublikowano

Produkcja 2004, rok modelowy 2005. Jest to możliwe w przypadku B6 jak najbardziej

Opublikowano

brak wiedzy w polskich urzędach i np auta z holandii da radę zarejestrować że rok produkcji to rok pierwszej rejestracji w Holandii a to że b6 jest wyprodukowane w 2005 to niemożliwe bo pod koniec 2004 roku już b7 tłukli :wink:

Opublikowano

w vinie nie oznacza to roku produkcji tylko rok modelowy a to jest różnica :whistling:

Opublikowano

mi po vinie tez wywala ze mam rok 2001 , a mam 2000, zreszta sedany robili b5 do 2000 r.

to jest oznaczenie roku modelowego tak jak wyzej Ci pisza

a mowisz ze w dowodzie tez masz wpisany 2005 r?? a dokladnie jaka date bo data pierwszej rejestracji nie jest data produkcji

moze auto wyprodukowane jest w 2004 roku ale zarejestrowane pierwszy raz w 2005 dlatego tak masz wpisane, tyle

Opublikowano
brak wiedzy w polskich urzędach i np auta z holandii da radę zarejestrować że rok produkcji to rok pierwszej rejestracji w Holandii a to że b6 jest wyprodukowane w 2005 to niemożliwe bo pod koniec 2004 roku już b7 tłukli :wink:

ja tak mam swoje..

pierwsza rejka styczen 2002 a prod. 2001.. w papierach 2002:wink:

Opublikowano
ja w swoim dowodzie mam produkcji 2005 , a I rej. w 2007 roku ..

ciesz się że ci urzędy polskie rejestrując auto w kraju odmłodziły samochód o rok - nie ma możliwości żeby b6 było wyprodukowane w 2005roku - chyba że w stodole :wink:

Opublikowano

Az 3 lata. Może patrzysz na datę rejestracji w Polsce a nie pierwsza rejestracje.

Opublikowano

no ja piszę o odmłodzeniu o rok czyli wzięto rok pierwszej rejestracji auta tam gdzie zostało kupione i zarejestrowane jako rok produkcji a rok 2007 to zapewne pierwsza rejestracja u nas w kraju :decayed:

---------- Post dopisany at 13:41 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

ważne jest że b6 to lata produkcji do 2004 roku i pod koniec 2004 wszedł już b7

Opublikowano

wiec pewnie sie walneli w urzedzie ale pierwsza rejestracje to mam w 2011 r w dowodzie bo sam go sobie sciagnalem ze usa ;)