Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jak wysokie opony w 17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabyłem fele 17 :th: i są tam już zjechane oponki :thumbdown: - pomimo tego chciałem zobaczyć jak sie jeździ (17/45/235)- no i co mogę powiedzieć to wszystko jest lepiej gdyby nie drogi w mojej okolicy, i komfort jazdy mnie za bardzo nie zadowala a ze na poprawę jezdni sie nie zanosi to muszę coś wymyślić i kieruje do was pytanie jakie najwyższe oponki złożył ktoś na 17 i co by były węższe - silnik w mojej ten sam a osiągi spadły znacząco (v max). Fakt - szeroki kapeć pomimo ze łyse to wchodził i wychodził jak burza w zakręt. Liczę na podpowiedzi i z górki dziękuję :notworthy:

Opublikowano

235/45/17 to chyba max balon ...a nie ma co kombinować z rozmiarem ..ja coś o tym wiem :decayed:

Jeszcze masz opcje 225/45/17- bedą węższe .

Opublikowano

max 215/50/17 i ani mm wyzej - jest taka sama wysokoscia jak 235/45 a jednak wyraznie wezsza, co poprawi nieco komfort

Opublikowano
  • Autor

a 205 dało by rade?

Opublikowano

mozesz naciagnac nawet 185 ... tylko po co[br]Dopisany: 24 Maj 2008, 19:41 _________________________________________________zakladaj 225/45R17

bo to najbardziej popularne i chyba najrozsadniejsze rozwiazanie

Opublikowano

co do 205/50r17 to moja takie miala jak ja kupilem, teraz mam 225/45R17 i wiekszej roznicy w komforcie nie widze, widze natomiast roznice w zakretach jak rowniez w samym wygladzie. Roznica jest takze w cenie bo opona 205 jak i 215 w profilu 50 jest duzo duzo drozsza od profilu 225/45/17 jak rowniez 235. Mam teraz na stanie dunlopki sp9090 225/45r17 w bardzo dobrej cenie jak jestes zainteresowany napisz na priv, koledzy bardzo sobie je chwala. Opony oczywiscie nowe.

Opublikowano

temat był już wielokrotnie omawiany na forum, 225/45/17 i tyle :cool: