JawoR36 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, posiadam ACK [193KM] na sportowym wydechu, a dokładniej HOFELE DESIGN[btw okazało się, że nawet znane te wydechy]. Chodzi o to, że to jest moje pierwsze autko z tak dużą pojemnością i mocą, a tym bardziej dłubanym wydechem, efekt na filmie poniżej, to efekt sportowego wydechu czy może jednak usterki, np dziurki w wydeszku? Auto idzie na sprzedaż, jakbym miał zostawić auto dla siebie, to bym to zostawił, bo fajnie ryczy jak wpadnie w rezo, ale zwykłemu "Kowalskiemu", który przyjedzie oglądać auto, pewno przyjdą do głowy rzeczy typu "dziurawy wydech" albo "jakiś łepek wsadził szajsowaty wydech, który jest za głośny". Jeśli okaże się, że to przez coś z wydechem to jutro odstawiam do człowieka po fachu i oglądamy co tam może taki dźwięk wydawać. Edit: Jak już założyłem temat, to przeglądając z ciekawości jak chodzą inne 2.8 natknąłem się na takie coś .. Pytanie brzmi, czemu to aż tak dymi? Broń Boże, to nie jest moje auto rzecz jasna, tylko znalezione na yt.
pioteros Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 na tym drugim filmie to para wodna nie dym, patrz ile wody wylatuje z tlumika, wystarczy chwila zeby poczatek ukladu sie nagrzal i powodowal parowanie wody
Rekomendowane odpowiedzi