boseron Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 czujnik wciśniętego sprzęgła do B7 jaki ma numer ?
VTG Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Łukasz nie ma sensu kupować orginalnego czujnika sprzęgła. We sprzęgle masz 2 pinowe włączniki. Kup sobie zamiennik za 30zł i będziesz jeździł długo. Jest praktycznie uniwersalny. W opisie jest też do golfa bory sharana itp. Na końcu dociągasz pedał w góre i on Ci tak przeskakuje cyk cyk cyk. I działa. Polecam firme EPS. W enginie w jednej z grup zobaczysz działanie czujnika. Orginał ma numer: 8E0927189B
boseron Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2012 wiem bo właśnie sprawdzałem w grupie 01-Engine i na 100 % mój nie działa bo nie mareakcji a założyłem tempomat i bez czujnika tempomat nie zadziała, rzuć jakiś link do aukcji z zamiennikiem , coś na wzór ? ---------- Post dopisany 09-08-2012 at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany 07-08-2012 at 23:36 ---------- a więc kupiłem dziś czujnik w ASO koszt 65 zł założenie 2 minuty i tempomat chula temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi