tommy77 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam , mógłby ktoś doradzić jak najprościej będzie podłączyć dodatkowe gniazdo zapalniczki , chodzi mi o zrobienie gniazda w bagażniku , gdzie najbliżej i najlepiej podłączyć kable. Audi A4 b5 sedan. Dzięki z góry za pomoc
damian12759 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ja bym proponował przeciągnąć kabel progiem do zacisków które są za skrzynką bezpieczników i dał dodatkowy bezpiecznik. będzie to nie najbliższe ale najlepsze rozwiązanie a najwięcej roboty będzie z rozebraniem progu
rafal1985 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ja kable puściłem środkowym tunelem do zapalniczki. Oczywiście bez ściągania tunelu
vokotibi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 jak masz el szyby z tyłu to we wiązce jest stały + po bezpieczniku. Wiązka jest pod tylnym progiem. Albo z pompki, tam też jest stały +
tommy77 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ok , dzięki , szyb akurat z tylu elektrycznych nie mam , ale z pompki było by najmniej chyba roboty. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi